Jump to content

Internet: UPC vs RDS vs Telekom  

7 members have voted

1. 1. Internet: UPC vs RDS vs Telekom

• UPC
      0
    • RCS-RDS
    • Telekom
    • Nu ştiu; votez doar ca să mă aflu în treabă.

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Care şi de ce? :D Momentan am de la Telekom.

RTFh1VQ.png

La RDS nu vine cu router wi-fi, dar nu-i asta o problemă majoră.

Posted

RCS-RDS :) Nu am avut niciodata probleme cu ei + ca am router cu wi-fi :) 
Toate serviciile mele sunt de la ei si nu am intampinat probleme :)

Posted

RCS & RDS au in momentul de fata cele mai bune preturi la pachetele oferite. De asemenea s-au modernizat si extins foarte mult (in Bucuresti cel putin). Dintre cei mentionati de tine eu as merge cu RDS-ul.

Am si eu o intrebare..

Cat se plateste pe luna la RCS - RDS ?

Depinde de pachet. Ai aici pachetele: http://www.rcs-rds.ro/internet-digi-net/fiberlink

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Si eu am de la RDS si nu am avut niciodata de la altcineva, deci nu pot sa iti zic relativ la ceilalti.

Sunt relativ multumit de ei. Am mai avut probleme. Uneori de la ei (s-au rezolvat in timp ok) alteori de la mine (i-am sunat, si m-au ajutat).

O chestie interesanta: un prieten mi-a zis ca a observat ca la el (nu m-am uitat daca si la mine) i se schimba IP-ul cam in fiecare seara (desi nu a oprit netu' sau compu'). Tu nu vei observa, dar daca iti este important sa nu ti se schimbe prea des IP-ul...merita bagat de seama.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

In momentul de fata am UPC , nu am nimic de reprosat , insa in unele momente m-ar ajuta mai mult RDS, UPC avand ip static..

daina mucles daina deles

Posted

In momentul de fata am UPC , nu am nimic de reprosat , insa in unele momente m-ar ajuta m-ai mult RDS , UPC avand ip static..

Poate daca ai fi mai cuminte si cu mai mult bun simt.. :-"

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

Tu nu vei observa, dar daca iti este important sa nu ti se schimbe prea des IPul..merita bagat de seama.

Banuiesc ca pt o suma lunara pot cere ip static, nu? Aici mi se schimba odata la 1-2 luni, oricum nu prea ma intereseaza aspect. Nu gazduiresc servere jocuri sau alte chestii.

Posted

Nu stiu. N-am intrebat, n-am fost interesat, n-am auzit.

Totusi asta cu schimbarea IP-ului nu pot zice ca e sigur asa peste tot. Poate e ceva de la el, poate se efectueaza ceva lucrari la el in zona si din cauza asta, poate alte motive.. La mine mi-a fost lene sa verific :">

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Eu am de la rcs-rds in prezent,pachetul de 200mbps,e  foarte ok! 

Am avut o problema cu cei de la rds acum 4-5 luni ,aveau la stalp o conectiune imperfecta si serviciile tindeau sa "pice" [cablu/tel fix/internet] si de obicei cand ajungeau ei..cam 2-3 ore mai tarziu problema isi revenea! 

I-am chemat intr-o alta zii si au constatat problema cand serviciile erau "down" si m-au rezolvat,in rest nu am avut probleme cu RCS-RDS! Recomand! 

In ceea ce priveste Routerul WIFI,poti platii o suma de 2-3 lei mi se pare ,lunar si primesti router de la ei! Eu mi-am cumparat router separat si nu am probleme!

• 3 months later...
Posted

Am avut acum cativa ani de la telecom si mi-am blestemat zilele(perdonalu d-acolo, viteza, aparatura).Acum folosesc rcs rds si sunt foarte multumit de viteza, pret si chiar si de routerul oferit de catre ei.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.