Jump to content

Subforumurile Nu Apar La Categoriile Din Ipb!?

Go to solution Solved by Eu Sufletzel,

Recommended Posts

Posted

Nu imi apar subforumurile in categorii! Are cineva o idee? Am dat cautare pe site si nu am gasit nimic! Daca este ceva pe site ce ar putea sa ma ajuta si eu nu l-am vazut postati link aici!  Astept raspuns! Multumesc anticipat!

Poti sa-mi dai -1 pana turbezi! ;)

Posted

Da frumos din partea  ta ;) Dar poate vrea cineva sa stie .

Sau se confrunta si el cu aceasta problema !

Nu! :D

Fix asa o sa spunem si noi la urmatoarea ta problema.

• Moderators
Posted

Si inca ai noroc ca nu s-a inchis si topicu asta, nu esti primu si nici ultimu. Dar probabil lumea a vazut ca nu mai prea dau raspunsuri la toata lumea pentru ca pur si simplu, voi treceti de regulament ca si cum nu ar exista, eu voi trece de voi la fel. Aveti noroc ca nu is eu genu sa dau warn-uri in stanga si dreapta si ca Gaby e la fel, dar probabil in alte loc-uri deja va dadeau cu picioru in fundulet pentru ca nu respetati regulamentu categoriei ( webflake dexemplu ).

Citeste bine punctu #2 si #3.

De unde stiu eu de la ce om ai tu skinu si dupa vi aici sa te plangi ca nu apar subforumurile, nici nu conteaza de la cine e, mai mult conteaza ce skin e, ca nu exista doar 2-3, exista sute.

De unde stiu eu ca nu ai umblat tu sau ai instalat ceva hook/aplicatie si te plangi aici ca nu apar cand defapt tu le-ai stricat si nu mai sti sa le pui la loc.

Multe alte intrebari care am putea pune dupa informatiile care ai postat in topic, probabil stateam 3 zile la discutii prin posturi sa aflam problema ta.

Solutia la asta? Eu unu as crede ca e una din astea doua, exista si altele, dar na, detalii 0 cum ziceam mai sus:

• Ori nu a setat bine permisiunile.
  • Ori lipsea foreach-ul pentru subcategorii in forumIndexTemplate.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.