Eu Sufletzel Posted May 25, 2015 Report Posted May 25, 2015 Nu imi apar subforumurile in categorii! Are cineva o idee? Am dat cautare pe site si nu am gasit nimic! Daca este ceva pe site ce ar putea sa ma ajuta si eu nu l-am vazut postati link aici! Astept raspuns! Multumesc anticipat! Poti sa-mi dai -1 pana turbezi!
gaby Posted May 25, 2015 Report Posted May 25, 2015 Subforumurile nu dispar si nici nu apar din senin. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Eu Sufletzel Posted May 25, 2015 Author Report Posted May 25, 2015 Subforumurile is facute! Si apar pe prima pagina dar cand dau in categoria unde is puse imi scrie doar Subforums! Poti sa-mi dai -1 pana turbezi!
Eu Sufletzel Posted May 25, 2015 Author Report Posted May 25, 2015 Da! Poti sa-mi dai -1 pana turbezi!
+BebeGFX Posted May 25, 2015 Report Posted May 25, 2015 Esti sigur ca ai facut permisiunile cum trebuie ? Adica ai bifat acele patratele din fata fiecarui grup.
Eu Sufletzel Posted May 25, 2015 Author Report Posted May 25, 2015 Am rezolvat multumesc! Poti sa-mi dai -1 pana turbezi!
Eu Sufletzel Posted May 25, 2015 Author Report Posted May 25, 2015 Nu! 2 Poti sa-mi dai -1 pana turbezi!
+strong Posted May 25, 2015 Report Posted May 25, 2015 Nu! Da frumos din partea ta Dar poate vrea cineva sa stie . Sau se confrunta si el cu aceasta problema ! 1 — steam
+BebeGFX Posted May 25, 2015 Report Posted May 25, 2015 Da frumos din partea ta Dar poate vrea cineva sa stie . Sau se confrunta si el cu aceasta problema ! Nu! Fix asa o sa spunem si noi la urmatoarea ta problema.
Eu Sufletzel Posted May 25, 2015 Author Report Posted May 25, 2015 Pana acum nu ma-ti ajutat la nimic! Cand am postat ceva mi sa inchis topicul chiar daca am dat cautare si nu am gasit nimic! 2 Poti sa-mi dai -1 pana turbezi!
Moderators gadeas Posted May 25, 2015 Moderators Report Posted May 25, 2015 Si inca ai noroc ca nu s-a inchis si topicu asta, nu esti primu si nici ultimu. Dar probabil lumea a vazut ca nu mai prea dau raspunsuri la toata lumea pentru ca pur si simplu, voi treceti de regulament ca si cum nu ar exista, eu voi trece de voi la fel. Aveti noroc ca nu is eu genu sa dau warn-uri in stanga si dreapta si ca Gaby e la fel, dar probabil in alte loc-uri deja va dadeau cu picioru in fundulet pentru ca nu respetati regulamentu categoriei ( webflake dexemplu ). Citeste bine punctu #2 si #3. De unde stiu eu de la ce om ai tu skinu si dupa vi aici sa te plangi ca nu apar subforumurile, nici nu conteaza de la cine e, mai mult conteaza ce skin e, ca nu exista doar 2-3, exista sute. De unde stiu eu ca nu ai umblat tu sau ai instalat ceva hook/aplicatie si te plangi aici ca nu apar cand defapt tu le-ai stricat si nu mai sti sa le pui la loc. Multe alte intrebari care am putea pune dupa informatiile care ai postat in topic, probabil stateam 3 zile la discutii prin posturi sa aflam problema ta. Solutia la asta? Eu unu as crede ca e una din astea doua, exista si altele, dar na, detalii 0 cum ziceam mai sus: Ori nu a setat bine permisiunile. Ori lipsea foreach-ul pentru subcategorii in forumIndexTemplate. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Solution Eu Sufletzel Posted May 26, 2015 Author Solution Report Posted May 26, 2015 Va multumesc tuturor pentru nimic! 2 Poti sa-mi dai -1 pana turbezi!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now