Jump to content

Recommended Posts

Posted

Asa cum spune titlul am văzut ca la mobile si comunicatii sunt 3 sectiuni: Android, iOS si Operatori mobili, dar de Windows Phone nema.
Deci, propunerea mea este de creare a uneia si mutarea a topicurilor pe tema aceasta (daca exista, daca nu, facem).

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

Sugestia este buna, si mi-ar placea sa o pun in aplicare. Totusi, stiu ca nu prea sunt posesori de telefoane cu Windows Phone pe forum drept pentru care tind sa cred ca noua subsectiune nu va fi prea populata. Ce spuneti?

Eu am windows phone..adica nokia lumia.

Posted

Sugestia este buna, si mi-ar placea sa o pun in aplicare. Totusi, stiu ca nu prea sunt posesori de telefoane cu Windows Phone pe forum drept pentru care tind sa cred ca noua subsectiune nu va fi prea populata. Ce spuneti?

Sunt,ca mai ziceau niste baieti ceva de Nokia si mai ales de gama Lumia p'aici.

Posted

Are lumea wp (anu trecut 520 se vindea ca pâinea , anul asta la fel cu 530 , pe care il am si eu.

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

Windoes phone e asa popular ca nokia nu mai exista din cauza lui :)) Pro sa fie, ca nu cere de mancare.Dar la cati sunt cu windows mobile ar fi mai bine o sectie cu alte OS-uri.Sa intre si cei cu symbian si alte minuni

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.