razvy_10 Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Salut, vad ca aceasta tema este de craciun, cu zapada, Mos Craciun, brazi, dar craciunul a trecut, si cred ca se poate reveni o o tema "normala"
gaby Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 da, Craciunul a trecut, dar iarna inca nu, oricum tema va fi schimbata in curand. Multumim Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+lolek Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Bannerul l-ai schimbat , dar iconitele NU . I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
gaby Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 banner-ul este schimbat de mai demult, vor urma si iconitele. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+lolek Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 GaBy eu zic ori sa schimbi iconitele ori sa le lashi si sa pui bannerul de iarna. Se vede foarte aiurea. I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
+Smeagoll Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 GaBy eu zic ori sa schimbi iconitele ori sa le lashi si sa pui bannerul de iarna. Se vede foarte aiurea. ← Si tu ar trebui sa nu mai faci atatea posturi degeaba nu crezi?Le va schimba cand va avea timp nu toti sunt ca tine freaca buha pe internet toata ziua!Nu te teme ca se vor schimba de asta nu mai poti tu ca nu sunt schimbate iconitele?
+lolek Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Smeagoll de ce trebuie mereu tu sa spui cateceva? ? Acum sincer si fara ura:Te simti bagat in seama? Crezi ca daca ai Moderator mi-e frica de tine sa nu imi iau ban ? Edit Later: Te crezi MIEZU Forumului? I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
+Smeagoll Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Smeagoll de ce trebuie mereu tu sa spui cateceva? ? Acum sincer si fara ura:Te simti bagat in seama? Crezi ca daca ai Moderator mi-e frica de tine sa nu imi iau ban ? Edit Later: Te crezi MIEZU Forumului? ← Nu ma dau mare ca am moderator dar dute pe alt forum si fa posturi k sa iei moderator sau mai stiu eu ce .... tu crezi k sa fi moderator e usor ...pe mine nu ma intereseaza sa fiu moderator!Si crezi k pentru chestia asta iti voi da ban ?...nu dar la prima postare care ai mai facuto aiurea o sa iei warn si tot asa pana te astamperi!
gaby Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 nu e nevoie sa va certati din nimicuri, smeagoll, fi te rog putin mai calm, stiu ca ai dreptate in mare parte, si lolek a sugerat ceva, o sa iau in considerare, dar deocamdata nu a trecut iarna si le voi mai lasa putin. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+lolek Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Smeagoll imi cer scuze am avut o cadere nervoasa.Am prea multe suparari nu mai pooot:((.TE ROG FRUMOS Iarta-ma I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
+Smeagoll Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Smeagoll imi cer scuze am avut o cadere nervoasa.Am prea multe suparari nu mai pooot:((.TE ROG FRUMOS Iarta-ma ← Nu trebuie sa`ti ceri scuze ....gata ca incepem sa dam in off topic....toate cele bune
+zNowkid Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 eu zic sa nu va mai certati.cand o sa aibe timp tavicu sau gaby o sa schimbe tema.
gaby Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 nu este vorba de timp, am spus motivul pentru care nu am schimbat inca tema. si anume ca nu a trecut inca iarna. duminica 24 februarie va fi data maxima a acestei teme. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
gaby Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 :"> am avut o mica intarziere pentru revenirea la normal, din pricina unor mici probleme, dar de astazi tema a revenit la normal complet. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts