Jump to content

Recommended Posts

Posted

GaBy eu zic ori sa schimbi iconitele ori sa le lashi si sa pui bannerul de iarna. Se vede foarte aiurea.

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

GaBy eu zic ori sa schimbi iconitele ori sa le lashi si sa pui bannerul de iarna. Se vede foarte aiurea.

Si tu ar trebui sa nu mai faci atatea posturi degeaba nu crezi?Le va schimba cand va avea timp nu toti sunt ca tine freaca buha pe internet toata ziua!Nu te teme ca se vor schimba de asta nu mai poti tu ca nu sunt schimbate iconitele?

Posted

Smeagoll de ce trebuie mereu tu sa spui cateceva? ? Acum sincer si fara ura:Te simti bagat in seama?

Crezi ca daca ai Moderator mi-e frica de tine sa nu imi iau ban ?

Edit Later: Te crezi MIEZU Forumului?

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

Smeagoll de ce trebuie mereu tu sa spui cateceva? ? Acum sincer si fara ura:Te simti bagat in seama?

Crezi ca daca ai Moderator mi-e frica de tine sa nu imi iau ban ?

Edit Later: Te crezi MIEZU Forumului?

Nu ma dau mare ca am moderator dar dute pe alt forum si fa posturi k sa iei moderator sau mai stiu eu ce .... tu crezi k sa fi moderator e usor ...pe mine nu ma intereseaza sa fiu moderator!Si crezi k pentru chestia asta iti voi da ban ?...nu dar la prima postare care ai mai facuto aiurea o sa iei warn si tot asa pana te astamperi!

Posted

Smeagoll imi cer scuze am avut o cadere nervoasa.Am prea multe suparari nu mai pooot:((.TE ROG FRUMOS Iarta-ma

dsdsa.png

Posted

Smeagoll imi cer scuze am avut o cadere nervoasa.Am prea multe suparari nu mai pooot:((.TE ROG FRUMOS Iarta-ma

Nu trebuie sa`ti ceri scuze ....gata ca incepem sa dam in off topic....toate cele bune

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.