Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sa bagat si el.

Editeaza html la group name indicator, inlocuind ce ai tu cu :

<div class='statistics clearfix'>
<center><h4 class='statistics_head clearfix'>Legenda</h4></center>
<center><if test="showGroupNameIndicator:|:count( $groups )">
				<br />
				<ul>
					<li>{parse expression="implode( " | ", $groups )"}</li>
				</ul>
</if>
</center>
</div>

Isi va crea o casuta. Daca nu se vede ok, da-mi link de la comunitate sa vad exact ce si cum trebuie editat !

Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.

Posted

e bun ce ti-a dat SnowHD, doar tre editat la nume cu ce doresti tu si daca precizai unde sa-l puna, era si mai bine. 

Spun eu sper ca nu te superi .

ACP>> look&feell >> Tema ta >> board index>> hookgrupnameindicator>> stergi acel cod si  pui acela de la SnowHD.

Posted

Degeaba ...nu intelegeti...eu vreau s-o mut sa fie ultimul tabel din tema...e dupa members online in 15 minutes..iar dupa e legenda si sub ea e members online today.Eu vreau sa mut legenda sub members online today...Ma ajuta cineva :|?

Posted

Degeaba ...nu intelegeti...eu vreau s-o mut sa fie ultimul tabel din tema...e dupa members online in 15 minutes..iar dupa e legenda si sub ea e members online today.Eu vreau sa mut legenda sub members online today...Ma ajuta cineva :|?

Este de la instalare , eu pe ProCstrike cand am instalat GroupNameIndicator am instalat mai intai hook-ul de membrii dupa legenda si apare sub membrii online.

Posted

Asa am facut si eu..am instalat prima data hook-ul de membrii si apoi legenda,insa tot asa apare..m-am gandit mai bine si o las asa..nu deranjeaza pe nimeni...

T/C!

Posted

jane, te duci la hooks si schimbi locul, tragi de punctele alea, si muti group icons dedesubtul members online today. 

Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.