Mar1us Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 Salutare Când intru în acp, în Manage Hooks îmi apar erorile astea: Warning: Illegal string offset 'hook_php_version_min' in /home/domeniu/public_html/admin/applications/core/modules_admin/applications/hooks.php on line 3360Warning: Illegal string offset 'hook_php_version_max' in /home/domeniu/public_html/admin/applications/core/modules_admin/applications/hooks.php on line 3360Warning: Illegal string offset 'required_applications' in /home/domeniu/public_html/admin/applications/core/modules_admin/applications/hooks.php on line 3374 cum pot să rezolv ? Contact Messenger: ftp.Marius@yahoo.com Contact Steam:spr1ntm1k3
+SnowHD Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 Incearca un upgrande la versiunea de php, sau la ipb. Sau un rebuild. Pune o poza, poate imi dau seama mai bine. Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Moderators Solution gadeas Posted June 6, 2015 Moderators Solution Report Posted June 6, 2015 Puteţi da up la topic odată la 48h. Daca tot vrei o solutie, poate ne explici si noua ce ai instalat inainte sa apara problema sau ce ai facut. Nu sintem magiciani, si eu iti pot posta 100 erori de la un site si daca nu explic ce am facut, is doar erori ce apar si gata. Dar dupa numele de eroare, pare sa fie ca ai instalat un hook care nu e compatibil sau nu e gandit pentru versiunea IPB-ului care folosesti. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Mar1us Posted June 7, 2015 Author Report Posted June 7, 2015 Am instalat un hook cu tags, Enkidu 3D Tags Cloud sau ceva de genul, mergea ok dar mai erau în winrar 2 hookuri de băgat şi am băgat 1 şi după mi-au apărut erorile.. EDIT: am şters acum hooku , am dat să-l şterg şi de la Disable şi merge. Contact Messenger: ftp.Marius@yahoo.com Contact Steam:spr1ntm1k3
Pitbul Posted July 28, 2016 Report Posted July 28, 2016 asa imi apare si mie am sters hookul de la care a provocat eroarea dar tot apare de ce ma rog ?
+Şucăr Posted July 28, 2016 Report Posted July 28, 2016 1 hour ago, Pitbul said: asa imi apare si mie am sters hookul de la care a provocat eroarea dar tot apare de ce ma rog ? după ce il stergi, vezi să îl şi dezinstalezi. ( de la disabled ) dacă nu merge înseamnă că nu e de la hookuri. 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now