Jump to content

Erori Hook Acp

Go to solution Solved by gadeas,

Recommended Posts

Posted

Salutare

Când intru în acp, în Manage Hooks îmi apar erorile astea:

Warning: Illegal string offset 'hook_php_version_min' in /home/domeniu/public_html/admin/applications/core/modules_admin/applications/hooks.php on line 3360

Warning: Illegal string offset 'hook_php_version_max' in /home/domeniu/public_html/admin/applications/core/modules_admin/applications/hooks.php on line 3360

Warning: Illegal string offset 'required_applications' in /home/domeniu/public_html/admin/applications/core/modules_admin/applications/hooks.php on line 3374

cum pot să rezolv ?

Contact Messenger: ftp.Marius@yahoo.com

Contact Steam:spr1ntm1k3

Posted

Incearca un upgrande la versiunea de php, sau la ipb. Sau un rebuild. 

Pune o poza, poate imi dau seama mai bine.

Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.

• Moderators
  • Solution
Posted

Puteţi da up la topic odată la 48h.

Daca tot vrei o solutie, poate ne explici si noua ce ai instalat inainte sa apara problema sau ce ai facut. Nu sintem magiciani, si eu iti pot posta 100 erori de la un site si daca nu explic ce am facut, is doar erori ce apar si gata.

Dar dupa numele de eroare, pare sa fie ca ai instalat un hook care nu e compatibil sau nu e gandit pentru versiunea IPB-ului care folosesti.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Am instalat un hook cu tags, Enkidu 3D Tags Cloud sau ceva de genul, mergea ok dar mai erau în winrar 2 hookuri de băgat şi am băgat 1 şi după mi-au apărut erorile..

EDIT:

am şters acum hooku , am dat să-l şterg şi de la Disable şi merge.

Contact Messenger: ftp.Marius@yahoo.com

Contact Steam:spr1ntm1k3

• 1 year later...
Posted
1 hour ago, Pitbul said:

asa imi apare si mie am sters hookul de la care a provocat eroarea dar tot apare de ce ma rog ?

după ce il stergi, vezi să îl şi dezinstalezi. ( de la disabled )

dacă nu merge înseamnă că nu e de la hookuri.

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.