Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, ma intereseaza si pe mine cum modific latimea temei cum este aici fara sa apara bara aia de jos : imagine :

8fdIypJ.png

Am modificat codu sa maresc tema din margine pana in margine dar imi apare bara aia si mai este spatiu in partea dreapta.

Nustiu cum sa ma exprim.

Uitati cum este pe ecila : http://www.ecila.ro/forum/ din margine pana in margine, asa vreau si eu fara sa apara bara aia de scroll de jos.

Posted

Ori e de la wrapper (ceea ce nu cred) , ori e de la latimea bannerului , e mai mare de cat wrapper-ul.

Am incercat sa scot bannerol si tot lafel, apare bara aia de jos.

Vreau sa spun ca eu pun totu cum trebuie (latimea) din margine pana in margine, dar in partea dreapta ramane spatiu ..

• Moderators
Posted

Cu codu asta:

#logo_wrap {
  background: url("/public/style_css/css_16/") no-repeat center;
  height: 200px;
  margin-left: minus68px; ( nu merge postat - in bucata asta )
  margin-right: -68px;
  margin-bottom: -16px;
  width: 111%;
}

Nici nu ma mira ca ai scroll horizontal. Width 111% si dupa margin-left + right de -px. Sterge randurile alea si o sa dispara scrollu.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Cu codu asta:

#logo_wrap {
}

Nici nu ma mira ca ai scroll horizontal. Width 111% si dupa margin-left + right de -px. Sterge randurile alea si o sa dispara scrollu.

Am adaugat si tot apare bara aia.

Am sters si randurile.

Posted

Am aceeasi tema ca tine si am intrat aici ca sa gasesc rezolvarea. Am facut exact cum a zis gadeas si a mers. Ca sa fiu mai explicit (gadeas, nu te supara pls), inlocuieste

#logo_wrap {
}

cu

#logo_wrap {
}

si o sa mearga perfect. Dispare horizontal scroll.

• Upvote 1
  • Moderators
Posted

Am aceeasi tema ca tine si am intrat aici ca sa gasesc rezolvarea. Am facut exact cum a zis gadeas si a mers. Ca sa fiu mai explicit (gadeas, nu te supara pls), inlocuieste

si o sa mearga perfect. Dispare horizontal scroll.

​Nu e problema, eu am incercat sa explic prin mare, se pare ca trebuie postat exact codu care sa fie solutia, ca na, e mai simplu in ziua de azi un copy/paste decat sa citeasca tot postu ( sau nu m-am explicat eu bine ) :)

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.