+Needless Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 Forum: http://lacs.ro/ Pareri/sugestii? Suntem o comunitate infintata acuma cateva zile ne merge bine chiar detinem o mica firma de hosting cu cateva resslere de la hlink si un dedicat gazduire jocuri .
+HazZaRD Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 Imi place ca sunteti aranjati in ceea ce priveste aspectul estetic Singurul lucru care mi se pare prea gol este menubar-ul Incercati sa il diversificati si centrati logo-ul deoarece este in dreapta.
Sebastian C. Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 Imi place ca sunteti aranjati in ceea ce priveste aspectul estetic Singurul lucru care mi se pare prea gol este menubar-ul Incercati sa il diversificati si centrati logo-ul deoarece este in dreapta.Lucrez la asta , la meniu nu prea am ce adauga eventual cate link-uri utile.
+strong Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 meniu arata ca fosta tema darkvibe in rest frumos — steam
+Johnny. A. Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 Stiti ce deranjeaza? Culorile de la anunturile shoutboxului. Forumul frumos facut cu alb si negru, numa' shoutboxul e curcubeu. Stergeti culorile si lasati-l simplu, alt aspect o sa aibe forumul.O alta chestie ar fi aranjarea navbarului, puneti unul cu background negru si bara de care tragi un gri.Succes!
+MadFather Posted June 12, 2015 Report Posted June 12, 2015 Arata foarte urat fara "Topicuri" "Replies"
Costea Catalin Posted June 12, 2015 Report Posted June 12, 2015 Respect pentru ca tii drept de autor 1
Gabii Posted June 15, 2015 Report Posted June 15, 2015 Done mesaj chat schimbate , banner schimbat Semnatura abuziva nu este permisa.
Moderators Courage Posted June 15, 2015 Moderators Report Posted June 15, 2015 Revino când permiteţi vizitatorilor să citească subiectele.
Recommended Posts