Buibas Andrei Sebastian Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 Sall PCTmiam bagat pe forum tema agamers si am ceva porbelme cu reclama si 2 erori cred va las poze mai jos ms !Sa scot logo !In loc de siturile de la tema sa le pun de la forumul meu cum fac !si sub chat ii asta :Dacă aveți o problemă nu ezitați să ne contactați pe adresa: contact@agamers.roapoi daca pot scoate reclama aia la host !Erorile alea sa le scot de jos !http://postimg.org/image/uskyfqdm3/Ms
+BebeGFX Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 In loc de siturile de la tema sa le pun de la forumul meu cum fac !si sub chat ii asta :Dacă aveți o problemă nu ezitați să ne contactați pe adresa: contact@agamers.ro Ai incercat macar sa dai un search in Global Template cu cuvantul : agamers?
Buibas Andrei Sebastian Posted June 8, 2015 Author Report Posted June 8, 2015 ms o problema rezolvata problema aia !si cu reclama de la host amu am nevoie de alea de jos erorile alea si inloc de butoanele de sus sa pun link de la forumul meu si sa adaug un banner am uitat
+BebeGFX Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 (edited) Erorile sunt de la codul grupului banned ( efectu ala taiat, nu e inchis codu ). Si cauta in boardindex( daca nu ma insel ) cuvantu : agamers si gadeas Edited June 8, 2015 by BebeGFX
Buibas Andrei Sebastian Posted June 8, 2015 Author Report Posted June 8, 2015 Cum scot logoul ala si pun un banner !
Moderators gadeas Posted June 8, 2015 Moderators Report Posted June 8, 2015 Nu postaţi mai multe întrebări / probleme pe acelaşi topic PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now