Jump to content

Recommended Posts

Posted

Copyright © Created by Gadeas - Edited by Panda Society v1

Măcar ai păstrat copyright. Este doar un edit al temei aGamers, nu este mare șmecherie.

• Downvote 1

ECILA.RO gaming network

Posted

Copyright © Created by Gadeas - Edited by Panda Society v1

Măcar ai păstrat copyright. Este doar un edit al temei aGamers, nu este mare șmecherie.

Un edit pentru care tu ai cere tutoriale ca sa-l faci ! Ai editat frumos tema , imi place ca ai pastrat mai multe aspecte din tema lui gadeas .

Posted

Un edit pentru care tu ai cere tutoriale ca sa-l faci ! Ai editat frumos tema , imi place ca ai pastrat mai multe aspecte din tema lui gadeas .

​De unde știi că eu aș cere tutoriale să fac chestia aia? Și ziceam că membrii de pe această comunitate sunt de treabă, m-am înșelat. Acum 1-2 luni eram începător, am mai avansat și eu. Dacă ai făcut tema aia pt. Unitchamp ești mare scripter? Nici tu nu știai la început să schimbi maintitle, învățăm, dar unii sunt prea nesimțiți să mă exprim așa.

ECILA.RO gaming network

Posted

​De unde știi că eu aș cere tutoriale să fac chestia aia? Și ziceam că membrii de pe această comunitate sunt de treabă, m-am înșelat. Acum 1-2 luni eram începător, am mai avansat și eu. Dacă ai făcut tema aia pt. Unitchamp ești mare scripter? Nici tu nu știai la început să schimbi maintitle, învățăm, dar unii sunt prea nesimțiți să mă exprim așa.

Pe langa faptu ca habar n-ai sa faci ceva mai si vorbesti ca prostu aiurea , tema la unitchamp e facuta de Shady . Decat sa dai din gura cand esti 0 mai bine taci . Acum 1-2 luni incepator ? Acum esti expert al dra... .

Posted

Destul de frumos.

P.S : Nu ii vad rostul la acel bnner cu reclama platita ai doar 40 de membrii.

​Suntem constienti ca nu avem activitate , dar a fost facut mai mult pentru aspect, poate careva doreste unul asemanator pentru forumul lui si ii place acel model de banner :) 

Multumim pentru aprecieri , daca aveti ideei pentru imbunatatiri va rog sa nu ezitati :D

Posted

Pe langa faptu ca habar n-ai sa faci ceva mai si vorbesti ca prostu aiurea , tema la unitchamp e facuta de Shady . Decat sa dai din gura cand esti 0 mai bine taci . Acum 1-2 luni incepator ? Acum esti expert al dra... .

Nu credeam ca te poti cobora la nivelul sau , ai grija sa nu cazi in gol.

Lasa-l da-i pace , nu te mai certa aiurea cu cine nu merita nici sa fie scuipat , acum sa fim seriosi.

• Upvote 1

a lot of bla bla bla...

Posted (edited)

Sebastian, eu ți-aș zice să ai grijă la bac dacă 18+ ani ceea ce nu cred și să nu te mai cerți cu utilizatorii de pe internet =)) Jalnic . Scripterule.. 

Edited by Marian -
  • Downvote 2

ECILA.RO gaming network

Posted

Sebastian, eu ți-aș zice să ai grijă la bac dacă 18+ ani ceea ce nu cred și să nu te mai cerți cu utilizatorii de pe internet =)) Jalnic . Scripterule.. 

Te astept in Tulcea sa vedem daca am sa nu , da sa nu dai report la politie ca am zis asta :( nu m-am certat cu tine "prapaditule" daca vrei sa ne certam te astept ! Decat sa comentezi mai bine du-te si fumeaza o tigara .

Tema este chiar plăcută. Spațiul în footer este cam măricel și gol, la scroll, community_app_menu se vede ciudat, ar fi mers centrat. Spor la lucru cu această comunitate IT.

Spatiul acela pe percurs se va umple cu mini-bannere , meniul este la fel ca in tema originala vad doar background+logo schimbat.

Totusi de ce numele Panda ? :-? 

Posted (edited)

E clar dacă mă iei cu d-astea cu venitu la tine =)) . Hai , baftă. 

Edited by Marian -
  • Downvote 1

ECILA.RO gaming network

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.