Jump to content

Intrebare  

16 members have voted

1. 1. Sa deschid sau nu o comunitate despre IT?

• Daa, ar fi perfect
    • Sa zicem
    • Nu
    • Pe bune?Tu sa deschizi?

Recommended Posts

Posted (edited)

Deci cred ca multi o sa rada de mine dar na..Pare un pic ciudat dar m-am gândit sa fac o comunitate cum este aceasta care sa ajute pe ceilalti in problemele lor.Prima data am zis sa o i-au mai usor, cu un .tk si hosting plătit sa vedem ce iese, iar daca vom avea multi sa luam domeniu

Aștept voturi si argumentări si un nume daca ar fii sa fac.Daca va veni cineva de aici in ajutor ar fi bine.Nu vreau sa fac reclama aici sau sa fur membrii, sa fie clar asta !!! 

Edited by gaby
  • Upvote 1

Posted

Eu zic sa nu, sunt destule comunitati. Mai ales daca incepi cu .tk NU

Nu te supara, dar prost sa fiu sa i-au din prima domeniu alea alea si sa vad dupa ca nici musca nu intra pe forum.Daca voi avea membrii,i-au domeniu!

Sa zicem ca ar merge sa deschizi insa ai cunostintele necesare si un staff pus la punct care sa iti asigure un start bunicel?

Cunostinte am nu ca gaby sau Courage asta e sigur.Daca o deschid, ai putea sa dai o mana de ajutor..

Posted

Dacă faci una care să ofere şi support ipb mai bine lasă-te de ea , dacă vrei să faci ceva fă o comunitate bazată pe un domeniu care este căutat de toată lumea indiferent de vârstă .

Posted

Dacă faci una care să ofere şi support ipb mai bine lasă-te de ea , dacă vrei să faci ceva fă o comunitate bazată pe un domeniu care este căutat de toată lumea indiferent de vârstă .

Ca de exemplu?

Posted

Păi , majoritatea lumii este pasionată de jocurile video şi de ce ar trebuii că un pc să ruleze jocul respectiv . Şi eu aş avea nevoie de aşa ceva :)) sau măcar de nişte cursuri de condus maşini de F1 pe câteva trasee.

Posted

Ar merge, dar lăsăm comunitățile de gaming, ne apucăm de IT? PC Troubleshooting e destul, zic eu. 10.000+ useri, 100.000+ posturi...

Nu a zis nimeni ca ma las de comunitățile de gaming :))

Iar faza cu pctroubleshooting, cam ai dreptate

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.