Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut inainte de toate.

Am urmatoarea Problema de Script. Am incercat sa fac un test cu ajutorul lui Mobile-Friendly Test

E vorba despre www.Pawn-Team.ro

Si primesc urmatoarele: 6fi3EiI.png

Ce as putea sa fac?

Am cautat sa maresc Fontul textelor pe pagina in style.css (Nu am gasit unde)

Sa maresc/miscorez latimea Skin-ui (Degeaba)

Astept Rezolvarea.

Multumesc de atentie.

Posted

Ai incercat sa vezi cum se vede pe telefon ? Fara Mobile-Friendly Test...

Adica, si mie imi zice la fel acolo cand bag link-ul forumului meu, dar nu e adevarat pentru ca mie, pe telefon imi merge perfect, chiar cu orice tema ...

Apropo, uita-te jos, sub imaginea cu acel mobil, vezi daca-ti scrie  "A apărut o eroare temporară. O resursă de pe această pagină nu a putut fi încărcată. Este posibil ca rezultatele și captura de ecran să nu fie corecte. Vă recomandăm să încercați din nou mai târziu."

Posted

Ai incercat sa vezi cum se vede pe telefon ? Fara Mobile-Friendly Test...

Adica, si mie imi zice la fel acolo cand bag link-ul forumului meu, dar nu e adevarat pentru ca mie, pe telefon imi merge perfect, chiar cu orice tema ...

Apropo, uita-te jos, sub imaginea cu acel mobil, vezi daca-ti scrie  "A apărut o eroare temporară. O resursă de pe această pagină nu a putut fi încărcată. Este posibil ca rezultatele și captura de ecran să nu fie corecte. Vă recomandăm să încercați din nou mai târziu."

​Normal ca mie imi merge dupa Mobil si pot accesa fara probleme orice topic si mai si vad bine ...textele

Dar cu google nu te pui. Incerc orice modalitatea de a imi fii valid pe website Mobile

• Moderators
Posted

La imaginea de preview, ce skin iti arata? Pentru ca si la mine pe 3.4 imi arata skinu normal, nu ce-l mobile, si e din cauza ca Google cauta skin gata responsiv din css, nu prin alt skin.

Deci pe scurt, daca nu ma insel, iti trebuie un singur skin responsiv complet, exact cum e gandit IPB 4.0.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted (edited)

Pentru ca si la mine pe 3.4 imi arata skinu normal, nu ce-l mobile, si e din cauza ca Google cauta skin gata responsiv din css, nu prin alt skin.

​La mine arata cel mobile.

6pH6ZR9.png
Edited by Courage
  • Moderators
Posted

Normal ca poti.

​La mine arata cel mobile.

​Ciudat, la mine nu:

WnNKEMT.png

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

​Te-ai uitat peste asta?

​Corect, dupa modificarile alea ( nu le-am facut cand am postat primadata ca eram la munca, si acum adoua oara am si uitat de el :)) ):

xGHJFtU.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.