Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut PCT, am o problema. Din greseala am pus index.php in folderul forum ci nu in public_html si dupa ce mi-am vazut greseala am sters rapid acel file din folderul forum, dar acum cand accesez forumul imi scrie Index of /forum si apare continutul acelui folder, in loc de forumul propriu zis. Va rog sa ma ajutati :(

• Moderators
Posted (edited)

Pune fisieru original de la IPB, il gasesti in packu de instalare.

Edited by gadeas

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted (edited)

Mai am o intrebare, daca nu va suparati, am pus index-ul, el este, merge merfect, insa vreau ca el sa fie pagina principala, adica cand accesez forumultau.ro sa se dschida el,ci nu forumultau.ro/forum.

Edited by deNiM.
Posted

Muta-l in public_html direct. Dupa trebuie facute niste setari. Mai precis sa intri la system settings si sa schimbi path cu noul path al tau, mai precis din blablabla.ro/forum in blablabla.ro !

Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.

Posted

Muta-l in public_html direct. Dupa trebuie facute niste setari. Mai precis sa intri la system settings si sa schimbi path cu noul path al tau, mai precis din blablabla.ro/forum in blablabla.ro !

​Anume unde sa schimb ? ca in System Settings --> General configuration este path to upload, adica home/blabla/public_html/forum/uploads si mai jos este Upload URL, adica blabla.ro/forum/uploads

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.