Valentin T. Posted June 12, 2015 Report Posted June 12, 2015 Salut PCT, am o problema. Din greseala am pus index.php in folderul forum ci nu in public_html si dupa ce mi-am vazut greseala am sters rapid acel file din folderul forum, dar acum cand accesez forumul imi scrie Index of /forum si apare continutul acelui folder, in loc de forumul propriu zis. Va rog sa ma ajutati
Moderators gadeas Posted June 12, 2015 Moderators Report Posted June 12, 2015 (edited) Pune fisieru original de la IPB, il gasesti in packu de instalare. Edited June 13, 2015 by gadeas PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Valentin T. Posted June 13, 2015 Author Report Posted June 13, 2015 (edited) Am rezolvat problema. Am pus originalul index.php si a mers forumul. Multumesc gadeas de ajutor ! Puteti da T/C Edited June 13, 2015 by deNiM.
Valentin T. Posted June 13, 2015 Author Report Posted June 13, 2015 (edited) Mai am o intrebare, daca nu va suparati, am pus index-ul, el este, merge merfect, insa vreau ca el sa fie pagina principala, adica cand accesez forumultau.ro sa se dschida el,ci nu forumultau.ro/forum. Edited June 13, 2015 by deNiM.
+SnowHD Posted June 13, 2015 Report Posted June 13, 2015 Muta-l in public_html direct. Dupa trebuie facute niste setari. Mai precis sa intri la system settings si sa schimbi path cu noul path al tau, mai precis din blablabla.ro/forum in blablabla.ro ! Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Valentin T. Posted June 13, 2015 Author Report Posted June 13, 2015 Muta-l in public_html direct. Dupa trebuie facute niste setari. Mai precis sa intri la system settings si sa schimbi path cu noul path al tau, mai precis din blablabla.ro/forum in blablabla.ro !Anume unde sa schimb ? ca in System Settings --> General configuration este path to upload, adica home/blabla/public_html/forum/uploads si mai jos este Upload URL, adica blabla.ro/forum/uploads
+SnowHD Posted June 13, 2015 Report Posted June 13, 2015 pai schimba si aia ! Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now