Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu am apucat sa scriu pana astazi, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? Ei bine, asa cum probabil ati remarcat, forumul PC Troubleshooting.ro a fost actualizat si foloseste acum ultima versiune a platformei IPB disponibila. Nu este inca finisata in totalitate insa este stabila si merita folosita cred eu. Am cam avut grija de toate problemele care au aparut dupa upgrade insa daca mai descoperiti ceva care vi se pare ca nu este in regula lasati un post aici si investigam.

Problema majora cu care ne confruntam in momentul de fata este ca index-ul forumului (pctroubleshooting.ro) se incarca greu (5-8 secunde) in special la prima accesare. Inca incerc sa gasesc o cale pentru ca incarcarea forumului sa fie mult mai rapida.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Moderatorul pe categoria a fost salvat automat sau trebuie sa rebagi la fiecare accesele ?

​Nu cred ca trebuie,cel putin la mine nu...Au ramas aceleasi,din pacate.

Posted

Teoretic a fost salvat automat, nu stiu exact cum sta treaba cu accesele. Trebuie sa ma mai uit.

Uita-te peste accesele mele de la Adobe Photoshop , in Topic Moderation nu gasesc functia /lock sau /unlock.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.