Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am observat astazi cand am incercat sa dau un mesaj ca imi apare eroarea de mai jos :
Hgob0xT.png

Am crezut ca e de la mine asa ca am reincercat si la fel.

Am incercat sa trimit si altui user mesaj si din nou aceasi eroare.

• Moderators
Posted (edited)

Posibil sa ai casuta de PM plina. :-?

Eu cu Gaby, Courage vorbesc destul de des prin PM-uri si nu avem problemele astea.

Edited by gadeas

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Am vorbit cu kronos prin PM si nu am intampinat aceasta problema.

Poate ai disable la PM-uri, ma gandesc ca o fi din cauza lucrurilor petrecute cu contul tau.

Posted (edited)

Aceasi problema o am si eu

Am mai trimis mesaje private de cand sa facut upgrade, Cred sa nu fie o problema aparuta pe parcurs...

Screen Shot 2015-06-17 at 13.24.55.png

Edited by Pokie™
Posted

si la mine la fel. Nu mere.. Nam nimic plin.

Am incercat sa le trimit lui Hazzard si lui Terror, dar aceasi eroare. Am incercat apasand pe 'send new message' ala din dreapta sus, unde te pune sa introduci numele. Nu mere. Dupaia am intrat pe profilu lu Terror, si am apasat pe butonu sa ii deie mesaj. Tot nu mere. Aceasi eroare ca mai sus...

love is a verb
Love is a doing word

Posted

si la mine la fel. Nu mere.. Nam nimic plin.

Am incercat sa le trimit lui Hazzard si lui Terror, dar aceasi eroare. Am incercat apasand pe 'send new message' ala din dreapta sus, unde te pune sa introduci numele. Nu mere. Dupaia am intrat pe profilu lu Terror, si am apasat pe butonu sa ii deie mesaj. Tot nu mere. Aceasi eroare ca mai sus...

Stiu ca mergea doar sa dai reply la cel actual.

L-am primit pe-ala care ziceai sa-l ignor.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.