Jump to content

Recommended Posts

Posted

Uite ca am facut un chestionar si despre Windows,ideea venind de la Smeagoll.Eu prefer Windows 2000 Server Edition pentru munca mea(programare,web design,etc.),iar pentru aplicatii media(filme,relaxare,jocuri,muzica,etc.) Windows XP.

Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !

Posted

Am pus Windows fiindca e cel mai folosit,merita sa pun Solaris sau altele ?

Si am pus 95 si 98 ca sa fie de unde alege,daca nu puteam imi ziceai "De ce nu ai pus 95 si 98 ?...moama esti si moderator!"

Posted

Si am pus 95 si 98 ca sa fie de unde alege,daca nu puteam imi ziceai "De ce nu ai pus 95 si 98 ?...moama esti si moderator!"

+ warn ca asa vor muschii mei...iti convine?...oricum ai warn + pentru insulte indirecte...

- offtopic -

Sa continuam cu poll-ul

Posted

Windows 95 :)):)):))

Trebuia sa pui si Windows 3.1 Ce mai jucam Dangerous Dave pe ala la scoala.

Sau MSDOS ca e si ala sistem de operare, mie poate imi place. :nerd::)))

Apropo de ce folosesti varianta server pentru programare si webdesigne ? Ce fel de programare faci ?

As your ship is going down

Ill stand by and wach you drown

Remember kids...the more you post the geeker you get.

Posted

Prefer windows xp ...si din multiplele variante o aleg pe xp black 4.05 eu sunt foarte multumit de ea ....

App....pooll`ul e gresit ori stergi xp media center (pentru ca tot tine de xp) ori adaugi toate variantele de xp //// Bafta

• 10 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.