Jump to content

Copilaria Noastra Vs. Copilaria Voastra


aligaby

Recommended Posts

Deoarece vad ca majoritatea utilizatorilor sinteti nascuti dupa 1989 sau cu putin inainte de acest an, merita sa urmariti o comparatie cu copilaria celor nascuti cu mult inainte de '89.

http://www.youtube.com/watch?v=mNG5KGEVMjU

Puteti incerca un experiment traind o singura o zi in care sa "imitati" viata dinainte de revolutie: fara TV ( pe atunci erau doar 2 ore de emisie in care il vedeai doar pe tovarasu in diverse ipostaze si realizari ), fara computer ( si fara sa vorbiti depre el si satisfactiile ce va aduce cine stie ce game etc ), fara telefon mobil, fara bucuriile din cofetarii, fara mp3 sau alte gadgeturi si evitind discutii despre acestea; puteti apoi sa va scrieti parerea/concluzia aici.

Vitrine frigorifice orizontale si verticale de refrigerare si congelare

Parchet din lemn masiv exotic

Link to comment
Share on other sites

Nustiu ce sa zic.

Melodia este foarte frumoasa dar din cate am auzit de la pariniti " Ca ei cand erau de varsta mea , nu aveau calculator, ipod , telefon , masina . :| Nustiu ce viata ar fi fost aia fara Calculator si Telefon :| ... Ma rog .

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Link to comment
Share on other sites

Chiar daca nu eram nascut atunci ...eram doar in burta lui maikmea ,,,,viata inainte de 89 a fost grea am bunici care au prins razboaiele si miau povestit cum a fost viata ...atunci mancai ce puteai nu erau atatea fructe sau alimente cate sunt astazi era o viata grea trebuia sa stai la rand sa prinzi o pulpa de pui si alte mancaruri ....acum odata ce a avansat tehnologia lumea a inceput sa uite de vremurile trecute ....o sa ajungem sa ne conduca roboti pe noi ... dupa cum spune si in melodie .... rumea se rosea cand e vorba de *** ...iar in ziua de azi ...il vezi si la televizor....peste tot lumea a inceput sa o ia razna ...imi fine sa privim si partea buna ...computerele care unii il folosesc pentru divertisment si unii pentru asi castiga existenta ..!!Erau multe lucruri bune si atunci sunt si acum ...dar observ ca se duc si din obiceiuri ...colinda de craciun uratul ...umblatul la fete....nu mai e ce era odata...

Link to comment
Share on other sites

Am 21 de ani,desi mam nascut inaintea cu putin de sfarsitul anilor 80' si inceputul lui 90' pot sa zic ca multe lucruri dinaine de revolutie sau pastrat pana in 2000 .Asta ma refer la opilaria unui copil care avea ce vedea,invata,distractie si a trai viata.De fapt tema acestui topic se refera la faptul cum se distrau copii si adevarul e ca acuma ptr ca exista PC nu mai invata asa de multe.Il distrage de la multe lucruri frumoase care defapt si in melodie sunt precizate.Tin minte ca desi nu imi permiteam multe,ma distram.Jukam fotabal,mergeam in parC,desi nu mi se permitea sa plec din fata blocului eu unul personal imi faceam de cap si plecam cu prieteni departe de bloc.Niki atunci nu eram mai in siguranta fata de acuma,dar pe atuncea totusi era oameni care avand buna crestere si educatia nu isi pemiteau sa iti faca rau pe strada si niki sa se ia aiurea de tine,fiind ca copil si nici cu indiferentza nu te tratau in totalitate.Stateam afara pana la 10-11 noaptea cand alti intrau in casa eu eram afara,sau daca ne lasa-u parinti stateam in scara blocului sau la etajul 9-10 al blocului radeam glumeam ziceam bancuri,ghicitori,tot timpul il tineam ocupat si ne recream,fie injoaka,sau plimbari sau ca stateam si vorbeam.Adevarat nu aveam multe dulciuri care sa ne permitem sa ne cumparam sau sucuri,dar cand ni se cumparau desigur bucuria era mare.acuma exista pe piata dar nu sunt foarte sanatoase si voi stiti acest lucru.vremurile s-au schimbat si din pacate si oamenii,dar sincer si acuma imi doresc sa ma mai nasc inca odata si sa o iau de la capat ,sincer,nu imi este frica ptr ca acuma stiu de ce imi doresc acest lucru.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.