Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Am si eu o problema , stiti cand postezi ceva in partea dreapta arata date despre tine inclusiv din ce grup faci parte ! La mine nu arata ajutatima, spuneti-mi si mie cum sa fac sa arate ..... stiu ipb de 4 ani da nu am intalnit problema asta pana acum ! Forumu este -> http://wogs.ro/forum/

Edited by HaLoGeN

Posted (edited)

Am zi s eu asta ? E doar asa daca vreti sa stit ! Deci ma puteti ajuta ? Tema nu o schimb asta chiar imi place

Edited by HaLoGeN
  • Moderators
Posted (edited)

Fara sa vedem problema, cum vrei sa te ajutam? Eu unu cont nu-mi fac, Courage si mai putin :))

Oricum, problema din cate zici, probabil lipseste din userInfoPane bucata care afiseaza numele de la grup, mai exact:

{$author['_group_formatted']}

Edited by gadeas

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Trebuie sa-mi fac cont si nu o sa-mi fac ... si oricum, tu ai sters ceva pentru ca tema care o ai tu este cea de la csrullz + darkvibe, si iti zic eu ca nu e din tema originala gresala. 

Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.