ClaSiC0 Posted June 27, 2015 Report Posted June 27, 2015 Salut! Banul pe clasa de ip se da in genul. 91.xxx.xxx.xxx ?
Moderators gadeas Posted June 27, 2015 Moderators Report Posted June 27, 2015 (edited) Si intrebarea pentru un milion de euro este.. Ce cauta intrebarea asta la categoria IPB?Totusi.. Un ban pe clasa se da: 91.*.*.* Nu inteleg de ce ai vrea sa banezi ditamai clasa, dar na, fiecare face ce vrea. Edited June 27, 2015 by gadeas PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+SnowHD Posted June 28, 2015 Report Posted June 28, 2015 Topic facut aiurea, puteti da t/c ... Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Moderators Courage Posted June 28, 2015 Moderators Report Posted June 28, 2015 Topic facut aiurea, puteti da t/c ...Argumente ?
+SnowHD Posted June 28, 2015 Report Posted June 28, 2015 Argumente ?1. Locatia lui este la IPB, cand asta poate fi o chestie generala.2. Putea da o cautare pe google, cum se da ban pe clasa de ip, dar ghici ce, fix aici sa gasit sa intrebe.3. A incercat sa intrebe la cacealma, dupa mine. CLICK AICI SI AFLA REZOLVAREA Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
+FML Posted June 28, 2015 Report Posted June 28, 2015 1. Locatia lui este la IPB, cand asta poate fi o chestie generala.2. Putea da o cautare pe google, cum se da ban pe clasa de ip, dar ghici ce, fix aici sa gasit sa intrebe.3. A incercat sa intrebe la cacealma, dupa mine. CLICK AICI SI AFLA REZOLVAREA1.Poate autorului i s-a parut strict legat de IPB,daca acolo ar folosi informatia din acesta.2.De multe ori,forumul vine in ajutorul celor care nu par sa gaseasca solutia pe Google.3.Hai sa nu fim parerologi.Poate a vrut sa stie si parerea noastra,sa se verifice,etc.
Moderators Courage Posted June 28, 2015 Moderators Report Posted June 28, 2015 1. Locatia lui este la IPB, cand asta poate fi o chestie generala.Ban pe clasă de poate da şi din setări la IPB.
+SnowHD Posted June 28, 2015 Report Posted June 28, 2015 2.De multe ori,forumul vine in ajutorul celor care nu par sa gaseasca solutia pe Google.Tocmai de aceea i-am pus link pe google, pentru ca google-ul e mare, si sigur a gasit acolo. Aceasta problema e una usoara. Nu era nevoie de un astfel de forum ca sa gasesti rezolvare. Fi realist omule ... Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Moderators Courage Posted June 28, 2015 Moderators Report Posted June 28, 2015 Tocmai de aceea i-am pus link pe google, pentru ca google-ul e mare, si sigur a gasit acolo. Aceasta problema e una usoara. Nu era nevoie de un astfel de forum ca sa gasesti rezolvare. Fi realist omule ...Initiatorul a intrebat cum se da ban pe clasa in IPB.
+FML Posted June 28, 2015 Report Posted June 28, 2015 (edited) Tocmai de aceea i-am pus link pe google, pentru ca google-ul e mare, si sigur a gasit acolo. Aceasta problema e una usoara. Nu era nevoie de un astfel de forum ca sa gasesti rezolvare. Fi realist omule ...In primul rand,fii constient ca nu toti gandim ca tine,ok? (Realitatea mea e cu siguranta diferita de a ta)In al doilea rand,cum a zis Courage,cum am zis chiar si eu...Omul a intrebat strict legat de ban pe IP in IPB,ca acolo il interesa...(De ce ar fi facut altfel,daca putea aborda chiar subiectul pe care-l dorea?)In concluzie...Daca e chiar asa greu sa intelegi,bine,dar nu-l acuza pe nedrept... Edited June 28, 2015 by Terror
+SnowHD Posted June 28, 2015 Report Posted June 28, 2015 Ii dai ban pe :Pe o clasa de ip : 11.111.111.0 - Ii ajungePe doua clase de ip : 11.111.0.0 - Deja banezi mai multe clase.Pe trei clase : 11.0.0.0 - Nu recomandPe toate : 0.0.0.0 - Nu o sa mai poata intra nimeni. Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Moderators Courage Posted June 28, 2015 Moderators Report Posted June 28, 2015 (edited) Ii dai ban pe :Pe o clasa de ip : 11.111.111.0 - Ii ajungePe doua clase de ip : 11.111.0.0 - Deja banezi mai multe clase.Pe trei clase : 11.0.0.0 - Nu recomandPe toate : 0.0.0.0 - Nu o sa mai poata intra nimeni.Nu aşa se dă ban pe clasă în IP.Board . Edited June 28, 2015 by Courage
+FML Posted June 28, 2015 Report Posted June 28, 2015 Courage,se pare ca el continua sa vobeasca la caz general,facand abstractie de ce-l interesa pe cel care a pus intrebarea.
+SnowHD Posted June 28, 2015 Report Posted June 28, 2015 Nu a zis de ipb domnule. Arata-mi unde a intrebat de ipb. Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
+FML Posted June 28, 2015 Report Posted June 28, 2015 Nu a zis de ipb domnule. Arata-mi unde a intrebat de ipb.Daca postase chiar in categoria dedicata IPB,tu automat consideri ca nu a avut legatura cu intrebarea si e doar asa,de florile marului?P.S:Chiar si-asa,te durea ceva daca pur si simplu,nu stiu,raspundeai si tu frumos la intrebarea lui fara sa faci atata caz?
Moderators Courage Posted June 28, 2015 Moderators Report Posted June 28, 2015 Nu a zis de ipb domnule. Arata-mi unde a intrebat de ipb.Eu văd că topicul e la categoria IPB.
Moderators gadeas Posted June 28, 2015 Moderators Report Posted June 28, 2015 Si voi doi sinteti culmea Omu nu a zis nimic de IPB, chiar daca topicu e la IPB, asta nu inseamna ca e legat de IPB, va comportati ca si cum ar fi primu topic la categoria IPB care nu are nici-o treaba cu IPB ( in caz ca nu stiti, au mai fost caz-uri care nu au avut legatura cu IPB ). Poate omu a zis in general, poate a zis pentru IPB, vom afla cand raspunde. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+FML Posted June 28, 2015 Report Posted June 28, 2015 Si voi doi sinteti culmea Omu nu a zis nimic de IPB, chiar daca topicu e la IPB, asta nu inseamna ca e legat de IPB, va comportati ca si cum ar fi primu topic la categoria IPB care nu are nici-o treaba cu IPB ( in caz ca nu stiti, au mai fost caz-uri care nu au avut legatura cu IPB ). Poate omu a zis in general, poate a zis pentru IPB, vom afla cand raspunde.Bun.Da' sa ceri TC pentru atata lucru...(mie unul imi pare Spam).Cel mult,ceri sa fie mutat topicul unde crezi tu de cuviinta...
Moderators Courage Posted June 28, 2015 Moderators Report Posted June 28, 2015 Si voi doi sinteti culmea Omu nu a zis nimic de IPB, chiar daca topicu e la IPB, asta nu inseamna ca e legat de IPB, va comportati ca si cum ar fi primu topic la categoria IPB care nu are nici-o treaba cu IPB ( in caz ca nu stiti, au mai fost caz-uri care nu au avut legatura cu IPB ). Poate omu a zis in general, poate a zis pentru IPB, vom afla cand raspunde.Depinde cum priveşti lucrurile.
+FML Posted June 28, 2015 Report Posted June 28, 2015 (edited) Depinde cum priveşti lucrurile.Cum am spus mai devreme:(Realitatea mea e cu siguranta diferita de a ta)Voi ati inteles,acum nu stiu daca si ''pagubitul''. Edited June 28, 2015 by Terror
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now