Jump to content

Regula noua Thread Closed  

7 members have voted

1. 1. Sunteti de acord cu implementarea acestei reguli?Argumentati!

• Da,sunt total de acord.
      4
    • Da,sunt partial de acord.
      2
    • Sunt indecis/Nu stiu/Ma abtin.
      0
    • Nu,ce mai e si asta!?
      1

Recommended Posts

Posted (edited)

Bun,ma gandeam ca nu ar strica sa fie pusa in aplicare urmatoarea regula:Este indreptatit in a cere inchiderea topicului doar autorul acestuia.

Spre exemplu...aici, SnowHD ar fi fost sanctionat cu o avertizare (verbala sau nu).

Regula aceasta am vazut-o prima data pe comunitatea 4Story Romania.

Ce spuneti?

Edited by gaby

• Moderators
Posted

Parerea mea e ca nu ar trebui niciun fel de TC.

Daca am inchide toate topicurile care primesc solutie, am primi intrebari repetate tot timp-ul pentru ca nimeni nu ar putea posta intr-un topic mai vechi ( chiar daca nu se intampla asta acum, pentru ca majoritatea deschide topic nou si gata, searchu ala e pentru decoratie mai mult ), daca exista deja 20 topicuri despre userInfoPane sau header, nu vad de ce am mai lasa alte topicuri noi pe aceasi problema, majoritatea care vin cu o intrebare pentru una din alea doua probleme, au solutie deja in alt topic, si daca nu gaseste solutia exact, ceva foarte asemanator ar gasi.

Daca ar fi sa se faca ceva, ce-l putin pentru categoria IPB, ar fi ca toate topicurile sa fie verificate de un moderator inainte de a fi postate la public, care nu se incadreaza in regulament sau care are deja 100 solutii in alte topicuri, nu se vor mai posta si se va evita toata harababura care e acum la categoria aia.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted (edited)

Daca ar fi sa se faca ceva, ce-l putin pentru categoria IPB, ar fi ca toate topicurile sa fie verificate de un moderator inainte de a fi postate la public, care nu se incadreaza in regulament sau care are deja 100 solutii in alte topicuri, nu se vor mai posta si se va evita toata harababura care e acum la categoria aia.

Din cate stiu,functia asta se numeste ''Aprobarea continutului de catre Moderator/Administrator'' si daca nu ma insel exista si pe IPS,nu doar pe blog-uri (unde am folosit-o eu).

Buna ideea,Gadeas.   

Edited by Terror
  • Moderators
Posted

Din cate stiu,functia asta se numeste ''Aprobarea continutului de catre Moderator/Administator'' si daca nu ma insel exista si pe IPB,nu doar pe blog-uri (unde am folosit-o eu).

Buna ideea,Gadeas.   

Da, asa se numeste.

Si ideea s-a propus de ceva timp, doar ca nu la public si nu de mine :)

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted (edited)

Exista butonul report pentru astfel de cereri.

Corect.

Dar,(si ca sa folosesc exemplul tau) sa nu dea report cu ''Rog TC!'' daca nu a facut el topicul.

Otherwise,warning.

Edited by Terror
Posted

Pai si daca tipu care a facut topicu se cearta aiuera cu altu.. nu pot sa cer TC? 

Avand in vedere ca esti Ambasador,ai dreptul sa dai direct... (TC/WARN alora)

Ca membru normal,ai putea formula ceva de genul:''Bine-ar fi sa fie inchis,etc.'',eventual exprimi o rugaminte la adresa celor 2 sa nu se mai certe...

E o chestie de principiu: Una e sa ''tipi''  **TC,TC!**,alta e sa propui ceva.

Din proprie experienta,pot spune ca daca ceri (efectiv) inchiderea topicului,esti pasibil de incalcarea regulamentului (cel putin in alte parti). 

Posted

Eu zic sa nu te mai stresezi atata.. nu e un forum asa mare incat sa fie nevoie de birocratie.. ca unu e mai taran, asta e.

Nu ma stresez,dar gandeste-te ca ar mai ordona lucrurile putin.

Nici 4Story Romania nu era foarte mare cand ma inregistrasem eu si...desi toti erau foarte amabili,greseai,te-ai ars...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.