S3nZoR Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Merge pe versiunea 3.x.xEste create de mine S3nZoRDaca intrati pe comunitatea www.realserver.ro/forum nu vorbiti cu dnd#realServer ii un gunoi imi da remove ca nu iam dat facebookul meu si ca iam zis sa termine cu farseleDaca nu cream eu acesta tema comunitatea se inchidea de mult ! Sper sa vo placa daca vrei sa va ajut add YM andreibuibas12 TEMA REALSERVER.rarVa multumes !
+duL @ Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Nimi scpecial . Notiuni de pe net.Lucruri modificate din tutoriale de aici.Nimic original sa zic WOW ! daina mucles daina deles
S3nZoR Posted July 1, 2015 Author Report Posted July 1, 2015 Nimi scpecial . Notiuni de pe net.Lucruri modificate din tutoriale de aici.Nimic original sa zic WOW !What tema de la care am iceput era carbon blue
+SnowHD Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 What tema de la care am iceput era carbon blue Ti-a dat remove si te-ai enervat/ofticat si ce te-ai gandit, sa ii pui tema creata de el pe net. Ca daca era creata de tine o vindeai. Gandeste-te inainte, eu m-am pus in locul tau. Oricum nimic special la aceasta tema. Cum a zis si dul, notiuni de pe acest forum, si mici ajustari la care orice "noob" se pricepe. Oricum, acest topic era facut pentru ajutorul in legatura cu unele probleme, tu nu ai o problema, tu esti problema. Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
+Data Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Mie mi se pare o gluma tema asta!O plagiatura cu un aspect infricosator.Cand vad un titlu ca asta "Tema RealServer FREE" ma astept la ceva ne mai vazut OriginalEu unul nu as folosi tema asta nici free, cum de te-ai gandi ca ti-ar cumpara-o cineva?Unii sunteti prea mandrii de voi, daca e sa faceti o pagina html de la 0..pauza.
Sebastian C. Posted July 2, 2015 Report Posted July 2, 2015 Meniu ecila + alte modificari cu tutoriale de aici de pe forum . Felicitari alte tema dintre cele nspeemiii asemanatoare de pe net.
SkepT Jr. Posted September 27, 2015 Report Posted September 27, 2015 Doamne ba Ce specimen , tocmai se lauda la mine ) Cica e si hacker
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now