Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua, un administrator de pe forumul meu a schimbat,adaugat sters etc... Nici el nu stie ce a facut.

Cand merg in forums in josul listez imi apare asa...

hwtyYMl.png

Ce pot sa fac ca sa rezolv aceasta eroare?

• Moderators
Posted

Buna ziua, un administrator de pe forumul meu a schimbat,adaugat sters etc... Nici el nu stie ce a facut.

Şi crezi că noi ştim? N-avem un glob magic să ştim ce modifică toţi incompetenţii.

Backup nu ai?

• Moderators
Posted

1. Nu am backup.

Foarte rău.

3. Nu cred ca trebuie sa folosesti acest limbaj de 12ani, poti sa fi putin civilizat.

Din moment ce nici el nu ştie ce a făcut şi arată în halul ăla tu ce zici? :-? 

• Upvote 1
  • Moderators
Posted (edited)

Daca e cineva sa stie ce au modificat pe acolo, is oamenii de aici: https://www.invisionpower.com/clients/index.php?app=nexus&module=support

Adica suportu oficial de la IPB.

In cazuri de genu ce poti face?:

• Nu mai da acces la orice copil.
  • Fa backup zilnic. Daca dai acces la un necunoscut, fa backup la fiecare 6h, ca niciodata nu sti cand il apuca.
Edited by gadeas
  • Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Poate nu e necunoscut, dar mai adaug o chestie atunci:

• Nu mai da accces la cunoscuti fara experienta in IPB sau macar sa stie cand strica un cod PHP / HTML.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.