Jump to content

Recommended Posts

Posted

Când creezi un buton cu ProMenu, cum faci sa il muti mai sus sau mai jos acel buton?

Sa zicem ca fac butonul: FORUM iar el imi apare sus de tot in stanga. Cum fac sa il mut mai jos nu sa imi apara acolo sus de tot.

Posted

Este ca la categorii. In stanga sunt cateva puncte asezate vertical. Tragi de punctele din dreptul butonului pe care vrei sa il muti ori in sus, ori in jos pana unde vrei sa ramana.

Posted

Este ca la categorii. In stanga sunt cateva puncte asezate vertical. Tragi de punctele din dreptul butonului pe care vrei sa il muti ori in sus, ori in jos pana unde vrei sa ramana.

Sa mor eu nebun daca vad acele puncte, o imagine ceva?

Posted

Nu folosesc ProMenu.. Si asta ti-as sugera si tie. Ce face hookul ala poti face tu foarte usor in global template... Chestia aia isi si adauga singura reclama in footer care zice ca nu e cumparat.

Posted

Nu folosesc ProMenu.. Si asta ti-as sugera si tie. Ce face hookul ala poti face tu foarte usor in global template... Chestia aia isi si adauga singura reclama in footer care zice ca nu e cumparat.

Nu adauga nimica + ca eu am intrebat ceva si tu esti pe langa subiect si imi spui sa nu il folosesc.

Posted

Nu adauga nimica + ca eu am intrebat ceva si tu esti pe langa subiect si imi spui sa nu il folosesc.

Ti-am dat un sfat ce sari ca i*****l?

Da o poza de la lista cu meniuri (Acp)

Posted

Ti-am dat un sfat ce sari ca i*****l?

Da o poza de la lista cu meniuri (Acp)

A?, daca postezi, posteaza si o rezolvare. Si nu prea vad cu ce te ajuta daca pun poza.

Posted

Nu are rost sa iti pun o poza. Si eu nu vreau sa modific colo la categorii unde sa fie, footer si alea. Eu cand creez un meniu imi apare sus de tot in stanga iar eu vreau sa mut mai jos sau in alta parte.

• Moderators
Posted

Prin fisieru css de la promenu cauta:

#header_menu {

Si acolo poti seta top: Ypx;

Daca nu gasesti, in ipb_styles.css incearca sa adaugi jos de tot:

#header_menu {
    top: Ypx !important;
}

Si ar trebui sa se miste mai jos. Nu prea inteleg ce vrei sa faci, dar eu nu vad sens in asta.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.