Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Nu poti. Cum vrei sa incepi de la zero daca nu vrei sa stergi nimic? E ca si cum ai vrea sa stingi TV-ul fara sa il stingi. Sau sa pui windowsu de la zero fara sa dai un format, poti prin recuperare de la punctu X dar tot nu e clean.

• Upvote 2

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Nu poti. Cum vrei sa incepi de la zero daca nu vrei sa stergi nimic? E ca si cum ai vrea sa stingi TV-ul fara sa il stingi. Sau sa pui windowsu de la zero fara sa dai un format, poti prin recuperare de la punctu X dar tot nu e clean.

Pai gadeas, eu cred ca el are cont cu ACP pe un forum si vrea sa zica ca da defaced :)), cum adica: Nu vreau sa sterg din FTP forumu.

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted (edited)

Vreau sa nu mai instalez iarasi ipb e greu de inteles pentru tine? ia si motivu ca vad ca esti curios Am forumu plin de bot spam si nu stau sa il sterg Vreau sa sterg tot membri si posturi dar ipb sa ramana ai inteles ma?

Edited by Legionarul96
  • Downvote 1
Posted

Vreau sa nu mai instalez iarasi ipb e greu de inteles pentru tine? ia si motivu ca vad ca esti curios Am forumu plin de bot spam si nu stau sa il sterg Vreau sa sterg tot membri si posturi dar ipb sa ramana ai inteles ma?

Pai domnu, daca vrei sa stergi un forum ca sa poti incepe de la 0 trebuie reinstalat IPB. Nu ai cum sa stergi tot din ACP.

• Upvote 1
Posted

Mai astept pareri "domnule".

Pareri de la cine? Evident ca nu ai cum.... IPB este facut si ca sa aiba o siguranta fondatorul.. Asa orice co-administrator al forumului poate sa o ia de la 0? EU tot cred ca tu vrei sa ii stergi forumul ca sa il trollezi.. Ce pana mea e atat de greu sa reinstalezi IPB... iar daca ai boti sterge toate topicurile de la membrii boti.. Dai delete member posts si gata....

• Moderators
Posted

Daca nu vrei sa pierzi skinu, poti da export si iti va ramane toate modifcarile care ai facute la skin, daca asta e problema.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 2 years later...
Posted

salut ma poate ajuta cineva cum sterg un skin exemplu tickets nu se vad si vreau sa le reinstalez am sters din baza de tate si tot apare in acp si acum nui pot face nimic decat update dar este la zi .

multumesc

Posted
On 30/1/2018 at 1:07 AM, Vinicius8513 said:

salut ma poate ajuta cineva cum sterg un skin exemplu tickets nu se vad si vreau sa le reinstalez am sters din baza de tate si tot apare in acp si acum nui pot face nimic decat update dar este la zi .

multumesc

Ștergi tot ce ai in FTP și bagi din nou fișierele de la IPB 3.4.X sau ce versiune vrei. După asta, creezi o nouă bază de date și instalezi forumul.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.