petru98 Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 Salut! Deci am facut o categorie si vreau sa fie vazuta doar de Administratori, Fondatori, Designeri, Moderatori si Super Moderatori, doar de acestia. Cum fac sa setez accesele? Am vazut si in celalalte topicuri, dar nu e ceea ce caut si nu m-au ajutat la nimic. Nu vreau sa fie cu parola, vreau DOAR sa apara acel forum cand un membru are Designer, Administrator, Fondator, Moderator si Super Moderator.
Ștefan A. Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 Faci permisiuni speciale acelui grad, apoi le setezi pentru categorie. Implementează LGSL în descrierea categoriilor
petru98 Posted July 24, 2015 Author Report Posted July 24, 2015 Faci permisiuni speciale acelui grad, apoi le setezi pentru categorie.Si cum fac asta?
Sebastian C. Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 Sau mai ușor , pui o parola acestei categorii și cu ajutorul CTRL selectezi ce grupuri să aibă imunitate la parolă , așa nu trebuie să te complici cu un nou set de permisiuni.
Ștefan A. Posted July 25, 2015 Report Posted July 25, 2015 (edited) Sau mai ușor , pui o parola acestei categorii și cu ajutorul CTRL selectezi ce grupuri să aibă imunitate la parolă , așa nu trebuie să te complici cu un nou set de permisiuni.Nu vreau sa fie cu parola, vreau DOAR sa apara acel forum cand un membru are Designer, Administrator, Fondator, Moderator si Super Moderator.http://pctroubleshooting.ro/topic/22030-setare-permisiuni-separate-la-anumite-grupuri-in-ipb/ Edited July 25, 2015 by Ezq. Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Sebastian C. Posted July 25, 2015 Report Posted July 25, 2015 http://pctroubleshooting.ro/topic/22030-setare-permisiuni-separate-la-anumite-grupuri-in-ipb/ OFF - Dacă tot ai postat faza cu setul de permisiuni propriu de ce n-ai zis și cum se face acest lucru ?Dacă belești ochii vezi că exact răspunsul meu la dat și Courage , dacă nu știe cum să facă un set de permisii nou asta e metoda cea mai ușoara . Setează la grupurile alea setul de permisiuni atribuit grupului Global Moderators (Moderator Forum Set)la Founders/Administrators nu mai e nevoie să setezi are propriul grup de permisie , și când faci categoria selectezi
Ștefan A. Posted July 25, 2015 Report Posted July 25, 2015 OFF - Dacă tot ai postat faza cu setul de permisiuni propriu de ce n-ai zis și cum se face acest lucru ?Dacă belești ochii vezi că exact răspunsul meu la dat și Courage , dacă nu știe cum să facă un set de permisii nou asta e metoda cea mai ușoara . Setează la grupurile alea setul de permisiuni atribuit grupului Global Moderators (Moderator Forum Set)la Founders/Administrators nu mai e nevoie să setezi are propriul grup de permisie , și când faci categoria selectezi vreau DOAR sa apara acel forum cand un membru are Designer, Administrator, Fondator, Moderator si Super Moderator.chiar nu vezi? Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Sebastian C. Posted July 25, 2015 Report Posted July 25, 2015 chiar nu vezi? Mai postezi mult doar ca să te afli în treabă ? Să răspundă el că nu cred că te-ai făcut peste noapte avocatul poporului. Am postat două rezolvări pentru problema lui , tu văd ca dai din gura mult prost și fără rost.
petru98 Posted July 25, 2015 Author Report Posted July 25, 2015 OFF - Dacă tot ai postat faza cu setul de permisiuni propriu de ce n-ai zis și cum se face acest lucru ?Dacă belești ochii vezi că exact răspunsul meu la dat și Courage , dacă nu știe cum să facă un set de permisii nou asta e metoda cea mai ușoara . Setează la grupurile alea setul de permisiuni atribuit grupului Global Moderators (Moderator Forum Set)la Founders/Administrators nu mai e nevoie să setezi are propriul grup de permisie , și când faci categoria selectezi Problema e ca eu mai am si alte grupuri, se exemplu "V.I.P" si acolo cum mi-ai arat tu poza, nu am sa selectez si pentru acel grup.
Sebastian C. Posted July 25, 2015 Report Posted July 25, 2015 Ai un id de mes sau ceva ca sa-ti explic acolo mai bine ?
petru98 Posted July 25, 2015 Author Report Posted July 25, 2015 Ai un id de mes sau ceva ca sa-ti explic acolo mai bine ?Sigur, iti trimit imediat PM.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now