Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! Deci am facut o categorie si vreau sa fie vazuta doar de Administratori, Fondatori, Designeri, Moderatori si Super Moderatori, doar de acestia. Cum fac sa setez accesele? Am vazut si in celalalte topicuri, dar nu e ceea ce caut si nu m-au ajutat la nimic. Nu vreau sa fie cu parola, vreau DOAR sa apara acel forum cand un membru are Designer, Administrator, Fondator, Moderator si Super Moderator.

Posted

Sau mai ușor , pui o parola acestei categorii și cu ajutorul CTRL selectezi ce grupuri să aibă imunitate la parolă , așa nu trebuie să te complici cu un nou set de permisiuni.

Posted (edited)

Sau mai ușor , pui o parola acestei categorii și cu ajutorul CTRL selectezi ce grupuri să aibă imunitate la parolă , așa nu trebuie să te complici cu un nou set de permisiuni.

Nu vreau sa fie cu parola, vreau DOAR sa apara acel forum cand un membru are Designer, Administrator, Fondator, Moderator si Super Moderator.

http://pctroubleshooting.ro/topic/22030-setare-permisiuni-separate-la-anumite-grupuri-in-ipb/

Edited by Ezq.
Posted

OFF - Dacă tot ai postat faza cu setul de permisiuni propriu de ce n-ai zis și cum se face acest lucru ?

Dacă belești ochii vezi că exact răspunsul meu la dat și Courage , dacă nu știe cum să facă un set de permisii nou asta e metoda cea mai ușoara . Setează la grupurile alea setul de permisiuni atribuit grupului Global Moderators (Moderator Forum Set)la Founders/Administrators nu mai e nevoie să setezi are propriul grup de permisie , și când faci categoria selectezi 

S3u42LP.png

Posted

OFF - Dacă tot ai postat faza cu setul de permisiuni propriu de ce n-ai zis și cum se face acest lucru ?

Dacă belești ochii vezi că exact răspunsul meu la dat și Courage , dacă nu știe cum să facă un set de permisii nou asta e metoda cea mai ușoara . Setează la grupurile alea setul de permisiuni atribuit grupului Global Moderators (Moderator Forum Set)la Founders/Administrators nu mai e nevoie să setezi are propriul grup de permisie , și când faci categoria selectezi 

S3u42LP.png

vreau DOAR sa apara acel forum cand un membru are Designer, Administrator, Fondator, Moderator si Super Moderator.

chiar nu vezi? :|  

Posted

chiar nu vezi? :|  

Mai postezi mult doar ca să te afli în treabă ? Să răspundă el că nu cred că te-ai făcut peste noapte avocatul poporului. Am postat două rezolvări pentru problema lui , tu văd ca dai din gura mult prost și fără rost. 

Posted

S3u42LP.png

Problema e ca eu mai am si alte grupuri, se exemplu "V.I.P" si acolo cum mi-ai arat tu poza, nu am sa selectez si pentru acel grup.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.