Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Este cineva pe aici care poate sa creeze o categorie speciala care o sa postez cont-uri si parole de acces pe diferite site-uri ?

Vreau doar eu sa controlez aceea categorie!

Edited by rexinfinite

Posted

Pai in primul rand, odata ce ai deschis topicul acesta trebuia sa spui si de pe ce siteuri sunt conturile.

In al doilea rand, nu este si cred ca nici nu va fi.

Posted

gaby e unicul om care poate sa faca asta insa din cate cred nu se va creea asa ceva...
Daca aceasta este o propunere aici nu este sectiunea potrivita :)

• gaby changed the title to Categorie conturi si parole site-uri?
Posted

Depinde la ce fel de conturi si parole te referi, la ce site-uri, si mai depinde si provenienta acestora.

Eu pot posta spre exemplu conturi pe site-uri de urcat fișiere , muzică și filme . Provenință ? Să zicem că le primesc zilnic de la un prieten , eu nefolosind nici unul dintre aceste conturi ele expiră.

Site

• deepfile
  • easybytez
  • rapidgator

Nu voi intra în mai multe amănunte , dacă conturile postate de cel care a făcut propunerea vor proveni din cracking sau de pe site-uri dedicate acestui obicei sunt contra.

Posted (edited)

nu conteaza .. eu tiam spus ca este deja un site care face asta , daca ar fi dupa mine , as deschide eu un site ! faza este ca nu am domain si nici webhost!

*edit - am un prieten care imi trimite cate 5 cont-uri pe zi .. steam.ro sau transformice.ro chiar si clubpinguin

Edited by Furious

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.