Jump to content
  • 0

Eroare instalare IPB 4.0 (unexpected charcter)

Question

Posted

Buna tuturor am incercat sa instalez si eu ipb 4.0 si nu prea am  reusit  am urmatoarea eroare http://s23.postimg.org/studjghu3/screenshot_236.png si am urcat in ftp urmatoarele fisiere  http://s23.postimg.org/fqyr06rm3/screenshot_237.png as dori si eu daca se poate un print cu ce fisere trebuiesc urcate in ftp.

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

:(

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Aici sunt pentru versiunea 4.0.8.1. Acum e pe la 4.0.11...sau chiar peste acest build.... Nu am ultima veriune sau versiuni mai noi de 4.0.8.1.

KDR2h69.png

• 0
Posted

hmm si atunci nu inteleg acest lucru am incarcat si eu pe site dar dece primesc aceea eroare?

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

• 0
  • Moderators
Posted

Ce versiune PHP ruleaza hostu?

Creeaza un fisier numit info.php sau cum vrei tu si in el scrie:

<?php phpinfo();

Salveaza fisieru si uploadeaza-l unde vrei in FTP. Acceseaza adresa: siteulmeu.ro/info.php (sau numele de la fisier si calea care trebuie) si zi ce pune sus de tot la titlu.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 0
Posted

PHP Version 5.2.17

Albert Einstein

• 0
  • Moderators
Posted

Aia explica tot, daca te uiti pe pagina oficiala ( https://www.invisionpower.com/buy/self-hosted ) scrie clar:

Self-hosting our software requires a server with these minimum capabilities:

PHP 5.3+ (5.4 recommended)

• All default extensions
  • GD2 extension
  • mbstring extension

MySQL 5.1+ (MySQL 5.6+ is recommended)

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 0
Posted

si in cazul asta ce pot face?

ps: am o micuta intrebare care este ultima versiunea de ipb pana in 4,0? 3.x.x cat>

Albert Einstein

• 0
  • Moderators
Posted

Sa vorbesti cu firma hosting sa faca si ei update la modulu PHP.

• 0
Posted

Multumesc gaby & gadgets  rezolvat !

Albert Einstein

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.