Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare , Zilele trecute am schimbat webhostul si am pus un backup . Imediat au inceput sa apara probleme , mai intai la chat ,  nu functiona , scriai ce doreai in chat si cand sa dai enter Nimic .  Am pus alta versiune  1.4.0 si am dat de alta problema , Forumul se strica si se face alb .      Am pus din nou 1.4.1 dar aceeasi problema .. Tin sa mentionez ca daca scot chatul merge totul perfect . Daca il pun iar face figuri ..

Uitati niste imagini :   http://imgur.com/acf10A8,WXbJQxg#1

Sper sa ma puteti ajuta , Multumesc

Posted (edited)

Sa dau recache & rebuild la toate aplicatiile ? sau doar la shoutboux  .

EDIT : Daca dau recache la tema , se face calumea , si peste 1 minut revine pagina alba

Edited by bNk..
Posted

Poate fi si de la webhost dacă tocmai ce l-ai schibat.

Vezi în fisierul conf_global.php (FTP - public_html/forum/) dacă este baza de date (nume, user si pass) corectă. Apoi verifică si link-ul "board-ului" în caz că l-ai schimbat. Dacă nu merge este de la webhost.. De unde ai luat?

Posted (edited)

acum m-am uitat in  conf_global.php  , din ce vad sunt ok datele . Am luat pachetul Premium de la truehost.ro .. Sigur este de la Webhost? Cum am mai zis daca scot chatul merge perfect.

Edit : Oare sa fie de la tema?

Edited by bNk..
  • Moderators
Posted

Incearca cu alta tema, nu pierzi nimic.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.