SnOpY Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 buna seara cand membri se conecteaza cum pot sa aive mereu chiar daca ies de pe site contu online adica asa Utilizatori înregistraţi: *★SnOpY ★* ..... etc. am cautat prin search dar nu am gasit
Moderators gadeas Posted August 2, 2015 Moderators Report Posted August 2, 2015 Nu prea am inteles nimic.Dar eu te intreb, ce vei face cand vei avea 500 membri sau mai multi? O sa ai acolo o lista de 20 randuri cu numele lu fiecare? PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+leonardo23 Posted August 3, 2015 Report Posted August 3, 2015 nustiu mai nici eu nu inteleg dar cred ca se refera sa ramana membri online pe comunitate(sa-i apara acolo) ...
+SnowHD Posted August 3, 2015 Report Posted August 3, 2015 Instaleaza Members Online Today https://community.invisionpower.com/files/file/4307-members-online-today/ Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
SnOpY Posted August 3, 2015 Author Report Posted August 3, 2015 nu members online today amwww.procstrike.ro/forum arunca o privire
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now