#Anonim Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 (edited) Salutare prieteni.Am si eu o problema cand bag orice chat imi da aceasta eroare Fatal error: Call to a member function announcement() on a non-object in /home/a7854920/public_html/forum/admin/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php on line 397 Ce trb sa fac sa nu imi mai dea asta? O fii ca un copil nush cum sa ii zic mi-a sters tema IP.Board din ACP ?P.S : Folosesc IP.Board 3.4.7 Am vazut multe topic-uri cu aceasi problema am facut si eu chestia cu Recache all Theme si Rebuild la ShoutBox dar degeaba. Alta solutie ar mai fii? Edited August 5, 2015 by #Anonim Dacă te-am ajutat oferă-mi +1 ()
+SnowHD Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Mhmmm, scuze ca nu vezi tu bine. Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
#Anonim Posted August 6, 2015 Author Report Posted August 6, 2015 Datii T/C Am rezolvat. Dacă te-am ajutat oferă-mi +1 ()
+SnowHD Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 Cu placere .... Nici like, nici daca l-am ajutat, nici nimic. Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Moderators gadeas Posted August 7, 2015 Moderators Report Posted August 7, 2015 Nu vad unde e problema. Fiecare da daca vrea. 2 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
#Anonim Posted August 7, 2015 Author Report Posted August 7, 2015 SnowHD nu mai ajutat cu nimic.Si respect gadeas. Dacă te-am ajutat oferă-mi +1 ()
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now