Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bună ziua , după o lungă pauză , eu și cu prietenul meu Seriful ne-am gândit să redeschidem Hellgame Romania

Și a ieșit asta : http://hellgame.ro/forum/

Comunitatea a fost deschisă de vreo 3 saptamani iar eu sunt fondatorul principal, Ma numesc Alexandru Nicà si numele pe forum il am HunteR

Aștept păreri .

O zii bună.

Posted (edited)

Poți să-l arunci la gunoi pe (c) AcTiViSiOn hacker-ul care nu știe nimic. :)) 

// ON: ce e cu banner-ul ăla ” HELLGAME Communiti ” ? :)) înloc de ” community ” ?

Tema nașpa, staff-ul nu știu sigur, fondatorii sunt cam mulți. Sincer, încă o comunitate redeschisă a 30-a oară și care se va închide peste noapte.

Edited by Marian -

ECILA.RO gaming network

Posted

Domnul Marian 

Sincer, încă o comunitate redeschisă a 30-a oară și care se va închide peste noapte.,   :)):)):))

E pe lunga durata, in curand deschidem propria furma host + boost ,

si spune tu cine mio inchide peste noapte? tu hackerul? :)) sa te vad 

Posted

Domnul Marian 

Sincer, încă o comunitate redeschisă a 30-a oară și care se va închide peste noapte.,   :)):)):))

E pe lunga durata, in curand deschidem propria furma host + boost ,

si spune tu cine mio inchide peste noapte? tu hackerul? :)) sa te vad 

Host de la : xqs.ro

Si tu vrei sa zici ca iti deschizi firma de host ?:)), si de boost.

Am o intrebare ce alegi dintre dedicate si reseller ??

ON: Imi place banner-ul.

Posted

sunt sponsorizat de la turbatii, de vro 2 zile miam loat dedicat de la gazduirejocuri.ro mai imi trebue licentagamecp sa iau, momentan nu mai am bani, cand o sa iau voi deschide firma + la boost mai am putin si termin

Posted

Mult mai bun decat precedentul. Anyway, ai problema la footer, logourile de fb, twitter si youtube nu intra toate 3 pe linie, primele 2 il imping pe cel de-al treilea jos. Ai putea seta width la footer social in asa fel incat sa intre toate 3 pe o linie.

25ic2yu.png

• gaby changed the title to Pareri hellgame.ro (un nou inceput)
  • 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.