Jump to content

Recommended Posts

Posted

Intrebare : Iti trebuie cumva ochelari ? :-? Am specificat cu imagine ce nu se vede si tu imi dai altceva .

Ma poate ajuta altcineva ?

Pai domnule, descarci frumos o tema depe net furi si tu imaginile alea repede si adaugi acolo. Easy.

Ati ajuns sa cereti support pentru 2 cacaturi de imagini.

Posted

Pai domnule, descarci frumos o tema depe net furi si tu imaginile alea repede si adaugi acolo. Easy.

Ati ajuns sa cereti support pentru 2 cacaturi de imagini.

Nu-ţi comvine , nu te băga şi gata că faci post-hunt degeaba.

Posted

Nu-ţi comvine , nu te băga şi gata că faci post-hunt degeaba.

Omule, tu iti dai seama ca ceri support pentru 2 imagini?, atat de ( nu am cuvant ) esti tu in IPB de nu sti sa iei 2 imagini dintr-o tema si sa bagi in alta tema?

Ai de viata mea, nu ma mir de comunitate cum arata  si cat o sa dureze cu asa EXPER in IPB.

Posted

Omule, tu iti dai seama ca ceri support pentru 2 imagini?, atat de ( nu am cuvant ) esti tu in IPB de nu sti sa iei 2 imagini dintr-o tema si sa bagi in alta tema?

Ai de viata mea, nu ma mir de comunitate cum arata  si cat o sa dureze cu asa EXPER in IPB.

Îți dai seama , tu erai expertul ăla care oferea suport pe bani? =)) sau cum era statusu ăla ?A da are dreaptate , tu îi dai cele notificări? Așa să revenim la problema noastră , ai verificat dacă link-ul din globaltemplate corespunde cu cel al imaginii ? 

Uite imaginile : http://imgur.com/RicgHU7,2ZWgB8e

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.