Jump to content

Recommended Posts

Posted

NU RECOMAND! E pannel-ul bugged doar că a editat puţin în css... Vă ajutaţi de tutorialele de pe forum şi reuşiţi!

Posted

Cum mi-a spus și mie odată un om înțelept ...

Și pui preț pe munca altuia. GG! Defapt ce muncă, poate și el a luat-o de pe d0xhack ;)

Dar tu nu ai "luat-o" de pe doxhack. Panelul l-ai descărcat de aici ( gta-mp ) și apoi l-ai editat puțin..

Posted (edited)

FOARTE CORECT am zis DESIGN unic NU PANEL UNIC :) asa ca ... nu oricine stie sal editeze 

Baa.. cred că oricine știe.. Nu e așa greu.. Background-ul îl găsești în folderul cu imagini.. Logo-ul la fel ( dar trebuie și puțin php edit )

Dar, m-ar interesa prețul.. :-? O să-ți dau add pe skype. 

EDIT: Acum văzui :- Designul nu este unic 100% să spunem că e undeva la 20% =))

Edited by Lucian50
Posted

NU RECOMAND! E pannel-ul bugged doar că a editat puţin în css... Vă ajutaţi de tutorialele de pe forum şi reuşiţi!

Cand spui ca nu recomanzi trebuie sa ai un motiv, o inselatorie, ce a facut gresit. Asa ca lasa baiatul in pace.

Cum mi-a spus și mie odată un om înțelept ...

Dar tu nu ai "luat-o" de pe doxhack. Panelul l-ai descărcat de aici ( gta-mp ) și apoi l-ai editat puțin..

Baa.. cred că oricine știe.. Nu e așa greu.. Background-ul îl găsești în folderul cu imagini.. Logo-ul la fel ( dar trebuie și puțin php edit )

Dar, m-ar interesa prețul.. :-? O să-ți dau add pe skype. 

EDIT: Acum văzui :- Designul nu este unic 100% să spunem că e undeva la 20% =))

Il ataci pe baiatul asta facandu-i , reclama proasta fara nici o dovada, daca este copiat, adu dovezi

Si acum daca cumva aveti de gand sa va luati de mine pentru ca l-am aparat, mare greseala :)

Posted (edited)
    Il ataci pe baiatul asta facandu-i , reclama proasta fara nici o dovada, daca este copiat, adu dovezi

Si acum daca cumva aveti de gand sa va luati de mine pentru ca l-am aparat, mare greseala :)

Tocmai ai dat quote postului în care se află dovada =))

Edited by gaby
eliminare injurii
Posted (edited)

A da, ăla cu panelu bugged, tu crezi că Shadow/Tibi au făcut singuri panelu ăla ? Cât timp n-ai dovezi că a mai fost postat în altă parte , că este furat , că nu este făcut de el mai bine taci si vezi-ți de treaba ta.

Edited by gaby
eliminare jignire
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.