Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna pct am si eu nevoie de ajutorul vostru am un iphone 5s gold de 32gb si am ramas fara memorie (multe poze, videoclipuri  si muzica ) si nu pre as vrea sa șterg din poze sau muzica sau săi dau o resetate voi cum credeți ca as putea face. Eu m-am gândit la o Aplicație de stocare sa încarc toate pozele acolo si sa le șterg din telefon si cand vreau sa le vad sa accesez repede aplicația si sa le vad. Voi ce Aplicație credeți cai cea mai buna pentru asa ceva?

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

:(

Posted (edited)

DropBox sau Google Photos (poti pune si videoclipuri - in calitate maxima ai 15 GB spatiu, dar in calitate normala ai infinit).

Edited by Ft..
  • Upvote 1
Posted

va multumesc mult de tot +1 revin cu un edit sa va spun ce si cum

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

:(

• gaby changed the title to Stocare fisiere in cloud pentru iPhone 5S?
Posted

Toate sugestiile de mai sus sunt OK, cu o mica precizare : toate sunt companii americane, deci nu poti avea mare incredere in ele la capitolul " privacy ".

Am si eu, de asemenea conturi la toate, dar pentru date mai "sensibile" folosesc servicii de cloud securizat ca acesta. https://tresorit.com/

Spre exemplu acesta e localizat in Elvetia, o tara unde legislatia cu privire la confiedentialitatea datelor vine mai mult in sprijinul cetatenilor decat in sprijinul agentiilor guvernamentale de colectare a datelor.

Imi place Tresorit, are si dezavantaje....dar sunt fericit ca am "prins" oferta lor de lansare acum vre-o trei ani si am primit 50GB pe viata.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.