Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

ce va mai place sa copiati, tema aceea este editata de ei. Asa ca, nu ai de unde sa faci rost de ea.

vorbeste cu @Data :))

Edited by SnowHD
  • Upvote 1
  • Downvote 2

Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.

Posted

Piece of shit , toată lumea din ziua de azi leneși , frate nu-ți poți face o temă unică ? Că, cât iți ia ? 5/6 ore ?

Dai 5/6 ore și ai o temă unică , ce naiba ? Ți-e lene ? Numai copiat știți ?

Posted

Tema pe care o folosesc cei de pe comunitate respectivă este Deflection. Și bineînțeles că a fost editată de ei, deci drepturile de autor le aparțin (cel puțin așa cred eu, deoarece este prima comunitate unde văd tema aceasta).

• Moderators
Posted

Tema pe care o folosesc cei de pe comunitate respectivă este Deflection. Și bineînțeles că a fost editată de ei, deci drepturile de autor le aparțin (cel puțin așa cred eu, deoarece este prima comunitate unde văd tema aceasta).

Nu au niciun drept de autor din moment ce este un edit de la o tema care 99% as spune ca nici nu au cumparat-o + licenta sa scoata copyrightu de la skin de catre IPSFocus.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Nu au niciun drept de autor din moment ce este un edit de la o tema care 99% as spune ca nici nu au cumparat-o + licenta sa scoata copyrightu de la skin de catre IPSFocus.

Așa este, îți dau dreptate. Dar mă refeream că au drepturi de autor la „edit-ul” pe care l-au făcut. Sau... în fine.:))

Posted

Așa este, îți dau dreptate. Dar mă refeream că au drepturi de autor la „edit-ul” pe care l-au făcut. Sau... în fine.:))

Drepturile de autor se pun pe intregul proiect, nu doar pe o parte a acestuia.

www.evict.ro

EVICTro

loading1.gif

Posted

Acum au licenta :) si editul asta e foarte original nu iti dai seama ca e deflection :)

• Moderators
Posted

Acum au licenta :) si editul asta e foarte original nu iti dai seama ca e deflection :)

Si daca au licenta, aia tot nu inseamna ca au copyright. Inafara sa ai licenta, sa fie tema creata de tine si, ce-l mai important, sa platesti copyrightu la ce-a ce e altau.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.