Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Da. Așa face la toate temele și browserele, am selectat împiedică această casetă de dialog să mai apară.. Am dat pe board index și se învârte la nesfârșit.

Edited by Lucian50
Posted

Este de la host, mai mult ca sigur.

Așa primesc și eu uneori pe forumul meu de teste când editez o temă.

Sau poate mă înșel și o fi de la instalarea „greșită” a platformei, ceea ce nu prea cred... având în vedere că am host free (și tu cred că ai la fel, având domeniul .ml).

• Moderators
Posted

Problema e cu orice skin?

Problema o are si alte persoane sau doar tu?

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted (edited)

Aceeasi problema o aveam si eu pe versiunea veche si pana la urma s-a dovedit a fi de la cloudflare, incearca sa il treci pe "Development Mode" atunci cand modifici temele, asta in cazul in care ai cloudflare.

Edited by Filip Cristian

www.evict.ro

EVICTro

loading1.gif

Posted

Aceeasi problema o aveam si eu pe versiunea veche si pana la urma s-a dovedit a fi de la cloudflare, incearca sa il treci pe "Development Mode" atunci cand modifici temele, asta in cazul in care ai cloudflare.

E dezactivat. UP !

Posted

Iti dau eu un webhost ca intamplator is reseller :) add me skype mr.skyray  sau mess mr.skyray@yahoo.com

Si daca vrei domeniu .tk /.ga

Iti pot oferi eu

Iti dau tot unlimited gratis :)

• Downvote 1
Posted

1.Sterge toate filele

2. Descarca alt ipb iti recomand 3.4.8

3.baga filele

4. Reseteaza baza MySQL

5.instaleaza ipb-ul

Spunemi dupa daca tia mers

Esti destept rau ... nu il luati in seama, ca numa prosti zice.

Dezinstaleaza browseru. Sau incearca sa dezactivezi extensile rand pe rand, si vezi din cauza carei extensii iti da eroarea. E de la browser. Am gasit aceiasi problema pe site-ul lor de la ips !

Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.

Posted (edited)

Esti destept rau ... nu il luati in seama, ca numa prosti zice.

Dezinstaleaza browseru. Sau incearca sa dezactivezi extensile rand pe rand, si vezi din cauza carei extensii iti da eroarea. E de la browser. Am gasit aceiasi problema pe site-ul lor de la ips !

Și tu spui prostii. E ipb 3.4.7 illusion nulled. E buguit. Ceea ce trebuia să fac era să " scutur " puțin ipb-ul: - Să schimb webhost, să îl dezinstalez apoi instalezi, să schimb domeniul.

Am rezolvat. Am schimbat webhostul.

Edited by Lucian50

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.