Jump to content

Cum instalez Windows 10? E nevoie de DVD?

Recommended Posts

Salutari, folosesc Windows 7 si imi tot apare un pop-up cu notificarea Get Windows 10 de fiecare data cand deschid calculatorul. M-am tot gandit si as incerca sa il instalez macar pe laptop sa vad cum ma descurc cu el si in ce stadiu este. Totusi, nu sunt lamurit cum se instaleaza acest Windows. Ce trebuie sa fac dupa ce tool-ul Microsoft descarca noul sistem de operare?

Am nevoie de un DVD pe care sa ard imaginea cu sistemul de operare sau cum se procedeaza?

Multumesc!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Urmeaza instructiunile care iti apar pe ecran. Nu ai nevoie de DVD, el va downloda fisierele dupa care va face update. In timpul update-ului nu poti folosi calculatorul. Deci fi pregatit vreo 2 ore sa nu te atingi de el (nu tine 2 ore, dar asa ca masura de siguranta).

• Upvote 2

love is a verb
Love is a doing word

Personal nu as merge pe varianta asta. Dureaza si mai mult si e posibil sa primesti o eroare cand iti e lumea mai draga.

Cel mai simplu, dupa mine, e asa :

1. Descarci de aici tool - ul pentru crearea unui stick usb / dvd cu windows in functie de ce arhitectura alegi : X86 / X64

2. Dai instalare de pe stick/dvd direct din windows 7 : ai optiune ca windows - ul sa iti pastreze programele instalate ( cele compatibile cu windows 10 ) si ceva setari, sau alegi sa nu pastreze nimic. Indiferent ce alegi, daca ai windows 7 cu licenta sau activat via emulator OEM, ar trebui ca windows 10 sa ramana activat.

Bafta!:)

Edited by Larry
  • Upvote 2

• Dan O. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.