Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ai făcut ceva modificări la temă în ultima perioadă?

Ce treaba are tema cu ACP-ul sa se incarce greu??

Alex alte site-uri ti se incarca greu?

76561198331386503.pngAddFriend.png

Posted

ai incercat sa schimbi si browserul?? 

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

:(

Posted

Uitati-va la primul post al meu inainte sa lasati commenturi aici, browserul n-are ce face cu erorile care le ia de la scripturi.

Cu toate ca habar n-am cum se rezolva, eu unul as incerca sa reinstalez IPB, asta daca n-as putea prima data sa schimb tema din ACP sa vad daca afecteaza cu ceva. Daca dupa reinstall functioneaza tot, as incerca sa adaug tema actuala care o ai pe forum, s-ar putea sa fie de la ea.

Incearca si tu, ti-am lasat poza in primul meu post cu erorile care le primesti de la scripturi, aia e consola de la browser, uita-te si tu, e plina de erori.

PS: Fa-ti back-up la baza de date daca dai reinstall.

• Moderators
Posted

Eu as incepe cu firma hosting daca tu zici ca TU sau ALTU nu a-ti atins nimic, si as termina tot cu firma hosting daca problema persista la orice persoana care intra pe forum.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.