Jump to content

Recommended Posts

Posted

Asa cum am scris in titlu, am observat ca pe 7 din 10 site-uri pe care intru sunt instiintat ca acesta foloseste cookies. Am vazut treaba asta cu mai mult timp in urma, insa observ ca tot mai multe site-uri o adopta. Pe mine unul ma enerveaza sa tot dau accept la mesajul cicalitor, care mi se pare inutil. Ok, am inteles ca folosesc cookies, de ce trebuie sa dau accept pe fiecare site...?

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted (edited)

Buna intrebare. Aveam in gand sa scriu un articol despre cookies, mai exact despre Google Adsense si cookies, insa voi scrie dupa ce iti raspund tie.

Intr-adevar, pop-up-urile sau notificarile despre cookies au devenit tot mai dese, iar asta se datoreaza directivei UE 2009/136/EC - Articolul 5(3) care obliga detinatorii de site-uri sa afiseze o astfel de notificare tuturor vizitatorilor:

“Art.5 - (3) Statele membre se asigură că stocarea de informaţii sau dobândirea accesului la informaţiile deja stocate în echipamentul terminal al unui abonat sau utilizator este permisă doar cu condiţia ca abonatul sau utilizatorul în cauză să își fi dat acordul, după ce a primit informaţii clare și complete, în conformitate cu Directiva 95/46/CE, inter alia, cu privire la scopurile prelucrării. Aceasta nu împiedică stocarea sau accesul tehnic cu unicul scop de a efectua transmisia comunicării printr-o reţea de comunicaţii electronice sau în cazul în care acest lucru este strict necesar în vederea furnizării de către furnizor a unui serviciu al societăţii informaţionale cerut în mod expres de către abonat sau utilizator.”

Informatii suplimentare despre cookies: http://cookies.apti.ro/

Edited by gaby
(adaugare link catre articol)
  • Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.