Jump to content

Recomandare telefon in 1000-1500 lei

Andy T

Recommended Posts

Salutare pctroubleshooting detin un Huawei y300 si s-a cam dus cu performanta al nivelul actual am un buget de 1000-1500 lei ma gandeam la un Huawei p7-p6 imi plac modelurile ceva pareri astept si ale telefoane in jurul pretului . sau ceva mai interesant ALLVIEW X@ Soul Mini ECRAN HD AMOLED/306ppi,OGS,4.8" inch. si cu opta core de 1.7 Ghz , 2gb ram 929 lei interesant pareri?

Nu iti recomand Huawei sau Allview. Am avut 3 allview-uri in casa si toate s-au stricat la fel si cele ale prietenilor mei. Daca chiar vrei telefon adevarat iti recomand Samsung sau iPhone.

Eu detin un Samsung A3, mama un Samsung S3 Neo si tata isi cumpara Samsung Grand Prime. Eu sunt foarte multumit de Samsung la fel si prietenii mei.

Iti recomand in pretul tau:

Samsung Galaxy A5 - Eu zic sa-l cumperi este reducere de 23% de la 1.799 la 1.379.

Mai multe telefoane pot gasi aici.

Detine un coleg A5 la jocurile 3D procesorul Quad face figuri , pozele impecabile n-am ce sa comentez. in ce sens s-au stricat allview? detine un prieten un E2 Living de ceva vreme si nu are nici un defect. de Huawei sunt foarte multumit detin un y300 se comporta fenomenal pentru standarele lui dual-core 1 ghz

Samsung sau Iphone.. waw ce alegeri stralucite :))  Original, nam ce zice.

Nexus e o alegere foarte buna, pentru ca sti sigur ca va primi update-uri o perioada buna (Google a zis public exact cat timp.. dar stiu ca e destul de mult). Spre deosebire de Samsung, carora nu prea le place sa faca update-uri.

love is a verb
Love is a doing word

Am fost la shop Telekom am inrebat de huawei p7-p6 a spus ca sunt vechi si nu se mai fabrica , cat despre galaxy a5 950 lei + abonament 25 euro . sau 1700 lei .

M-am interesat de Allview x2 soul mini in revista scrie ca are 2gb ram si 13 MP pe spate 5 pe fata. am cautat pe google si am vazut ca are doar 1gb ram si 8 mp pe spate ? pe care sa mai cred? revista sau google?

Problema este ca vreau un telefon mai mult pentru gaming as opta la allview x2 soul mini cu octa cred ca se misca mai bine ca un quad -_-.. astept pareri despre el am incercat sa ma uit la niste reviewuri nu a apucat nimeni sa-l butoneze un test in antutu ceva? scor antutu ?

Am fost la shop Telekom am inrebat de huawei p7-p6 a spus ca sunt vechi si nu se mai fabrica , cat despre galaxy a5 950 lei + abonament 25 euro . sau 1700 lei .

M-am interesat de Allview x2 soul mini in revista scrie ca are 2gb ram si 13 MP pe spate 5 pe fata. am cautat pe google si am vazut ca are doar 1gb ram si 8 mp pe spate ? pe care sa mai cred? revista sau google?

Eu toate telefoanele le-am luat dupa Emag si a doua zi au venit cu preturi mult mai mici decat Telekom/Orange/Etc

Allview nu am auzit lucruri rele de ei.. In general la telefoanele care sunt deja in jurul a 1000 lei calitatea e deja bunicica. Da, la telefoanele de 2-3-4 mil logic sa fie slabe calitativ. 

Am vazut unul(nush exact ce model da era deasta mai performant) si parea destul de solid.

SIngurul dezavantaj e ca nu primesti update la versiunea de android. Deci chestii noi nu o sa primesti ulterior, pe cand la nexus o sa primesti (da, pentru mine idea de a primi update la soft e importanta, deaia am si plecat de pe Android).

Edited by GodsOtherHand

love is a verb
Love is a doing word

Uita-te ce am observat eu pe revista telekom luata azi din magazin scrie asa ceva http://imgur.com/nvtD4Y2 si pe google scrie asa ceva http://www.emag.ro/telefon-mobil-allview-x2-soul-mini-16gb-white-x2-soul-mini-w/pd/D7KLWBBBM/

Problema este ca in revista screi ca are 13 mp camera spate si 2gb ram.

Iar pe site scrie ca are 8 mp pe spate si 1gb ram ?

Adevarul?

treaba este ca am vazut ca pe foita aceia de pe ecran ca scrie

5.55mm

13MP - Main Camera

16GB- Flash Memory

5MP-back CAMERA

2GB- RAM MEMORY -_- . sa fie un kit facut de ei ? nu cred ca telekom ar fi niste tepari sa falsifice telefoanele ?

SI Diferenta intre un quad si octa se simpte pe telefon ? adica gaming?

Mi la-ti recomanda pentru gaming?

treaba este ca am vazut ca pe foita aceia de pe ecran ca scrie

5.55mm

13MP - Main Camera

16GB- Flash Memory

5MP-back CAMERA

2GB- RAM MEMORY -_- . sa fie un kit facut de ei ? nu cred ca telekom ar fi niste tepari sa falsifice telefoanele ?

E posibil ca in imagine sa fie aratat Allview X2 Soul: http://www.emag.ro/telefon-mobil-allview-black-x2-soul/pd/DHRVLBBBM/ nu Allview X2 Soul Mini: http://www.emag.ro/telefon-mobil-allview-x2-soul-mini-16gb-white-x2-soul-mini-w/pd/D7KLWBBBM/

Daca tii mortis sa-ti iei Allview, ia-ti versiunea mare, nu cea mini. E mai performanta.

Vreau sa stiu doar daca are 1gb ram gestioneaza bine memoria ram , stiu ca samsung isi face treaba la partea cu ram-ul nu am avut niciodata un allview

Asta nu iti poate spune decat un utilizator care detine telefonul. Eu m-am jucat pe ceva Allview-uri ale unor prieteni in trecut, nu modele de top ce-i drept, si pot sa spun ca launcher-ul standard avea putin lag si se umplea RAM-ul destul de repede (dar asta pentru ca avea 512 sau 1GB). In rest, telefonul era acceptabil avand in vedere categoria de pret din care facea parte.

Uite cateva pareri despre Allview X2 Soul: http://www.gsmarena.com/allview_x2_soul-reviews-6379.php respectiv X2 Soul Mini: http://www.gsmarena.com/allview_x2_soul_mini-reviews-6782.php

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Boss ma refer pentru jocurile google play. daca toate ruleaza bine.cum ar fi modern combat 4 eu stiu .. -_-

Asphalt 8 ...

Georgica,lucrurile astea le aflii usor,un gameplay/ceva cu modelul tau sa vezi cum se descurca la capitolul grafic...

Ca merg bine niste jocuri ca MC4 sau A8 nu inseamna ca-i de gaming...

Ca doar nu joci GTA V pe el...

Lumia 930 sau 830, sunt telefoane premium :)

In noiembrie ai posibilitatea de a instala  Windows 10 Mobile, versiunea finala ;)

Am vazut si eu un lumia 930 la un prieten, e foarte fain.  Si are o camera.. geniala.

Windows 10 mobile primesc toate telefoanele care au 8.1 update. 

love is a verb
Love is a doing word