Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, ce firmă de hosting îmi recomandați pentru a înregistra un domeniu .ro? Am vrut să cumpăr de la mxhost dar nu au plată sms :-?

Black list ar fi: Truehost, Cehost, Csforce și roTLD.

Mulțumesc pentru idei !

Posted (edited)

Huh? Aia e baza.

Mi s-a mai spus să iau de acolo. Vreau alte firme de hosting. Dacă nu găsesc iau de acolo + au niște termeni și condiții.. Pe care nu prea pot să le respect :))

Edited by Lucian50
Posted (edited)

Ai avut domeniu de aici și știi că are uptime, nu are probleme la ns-uri ca cehost și alte probleme sau ai dat search pe google / bing copy și paste ?

www.realserver.ro

La fel și tu.

Nu postați doar pentru a mă induce în eroare sau pt că e firma voastră de hosting.

Edit: @Junkie, am spus că îmi trb domeniu .ro nu .com .org sau altceva. Realserver nu are .ro .

Edited by Lucian50
Posted

Ai avut domeniu de aici și știi că are uptime, nu are probleme la ns-uri ca cehostcehost și alte probleme sau ai dat search pe google / bing copy și paste ?

La fel și tu.

Nu postați doar pentru a mă induce în eroare sau pt că e firma voastră de hosting.

Eu nu vreau sa te induc in eroare...doar ti-am propus a si scuze realserver nu are domenii .ro scz...

76561198331386503.pngAddFriend.png

Posted (edited)

Nu au fost nici un fel de probleme, noi avem de la globehosting(justgame.ro) de aproape 2 ani si absolut nici o problema

Am avut si de la hzone.ro un domeniu .eu si nu am avut probleme, mai am si webhost de la ei si e impecabil.

Eu nu induc pe nimeni in eroare daca nu sunt sigur pe ce recomand.

Edited by Data

Posted

Nu au fost nici un fel de probleme, noi avem de la globehosting(justgame.ro) de aproape 2 ani si absolut nici o problema

Am avut si de la hzone.ro un domeniu .eu si nu am avut probleme, mai am si webhost de la ei si e impecabil.

Eu nu induc pe nimeni in eroare daca nu sunt sigur pe ce recomand.

Asta trebuia să spui de la început.. O să iau de la hzone.ro(îmi inspiră încredere) , mulțumesc!

Posted

Am luat de la hzone, o viteză extraordinară :O Activarea a durat maxim 10 minute. Supportul e extraordinar, am făcut un ticket la ora 20:01 sau 20:00 și mi-au răspuns la 20:05 . Recomand și vouă!

• Upvote 1
  • 9 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.