Madara. Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 Buna ziua , un review site-ului ? : http://royalcs.ro/forum/PS: Membrii si Staff-ul vor fi reinoiti in urmatoarele zile:@Tema poate fi cumparata, cine doreste de la Portocala. (ani.adrian99@yahoo.com)
Marian97 Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 Ce aduce nou aceasta comunitate? Pariez ca mai mult de 2 - 3 luni nu va rezista fara sa aduce ceva nou, ceva de afara.Zilnic apar comunitati ca ciupercile dupa ploaie.
+Artick Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 Tema este chiar frumoasă, felicitări lui Portocală. ECILA.RO gaming network
Sebastian C. Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 Ce aduce nou aceasta comunitate? Pariez ca mai mult de 2 - 3 luni nu va rezista fara sa aduce ceva nou, ceva de afara.Zilnic apar comunitati ca ciupercile dupa ploaie.Și care ar fi problema ta ? Lasă forumurile să apară așa mai faci și tu posturi în astfel de topic-uri. Bă după ce te-am ajutat m-am trezit banat , deci succes cu forumu și cu Portocală. 1
+HazZaRD Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Imi place foarte mult tema Felicitari :)
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now