Jump to content

Digi Play gratuit pentru clientii Digi Net si Digi Mobil

Recommended Posts

Posted

Cea mai proaspata oferta a celor de la RCS & RDS a fost anuntata astazi si face referire la serviciul Digi Play. Astfel, toti clientii noi si existenti Digi Net FiberLink 300/500/1000, respectiv clientii noi Digi Mobil, pot beneficia de Digi Play gratuit pana la sfarsitul anului 2016, daca isi activeaza serviciul in perioada 2 septebrie 2015 - 31 decembrie 2015.

Promotia este disponibila clientilor care isi activeaza serviciul Digi Play in perioada 02 septembrie – 31 decembrie 2015. Serviciul Digi Play este disponibil prin platforma Digi Online si poate fi accesat doar de catre clientii companiei la minim un serviciu Digi. In plus, in perioada 02 septembrie – 31 decembrie 2015, clientii RCS & RDS care nu se incadreaza in criteriile campaniei promotionale, se pot abona la Digi Play pentru doar 5 RON/luna (TVA inclusa), de la 15 RON/luna (TVA inclusa).

Pentru a activa serviciul Digi Play accesati: http://www.digi-online.ro/digiplay/code/general/activeaza-digiplay

P.S: Baza de date Digi Play contine peste 850 de filme si peste 2500 de episoade de seriale, iar lista cu acestea poate fi gasita aici: http://www.digi-online.ro/digiplay

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Is niste mincinosi :| Cand m-am mutat la casa noua mi-am cumparat un stick de internet digi net mobil  21,6  Mbqs 3G ,s-au laudat ca merge foarte fain si repede...

A trecut 1 saptamana dupa cumpararea stick-ului pana atunci mergea foarte bine dupa trebuia sa stau 5 minute pentru incarcarea unei pagini.

1,2 viteza de upload este mai mare decat cea de download si atunci merge foarte fain,apoi 1,2 saptamani viteza de download e mai mare si atunci viteza upload este mai mica si foarte.foarte greu merge!

Imi poate recomanda cineva alt serviciu de internet prin stick usb? PS: Am vazut ca se lanseaza Digi Net Mobil 4G,cand se lanseaza sau daca s-a lansat deja il foloseste cineva si este multumit de el?

76561198331386503.pngAddFriend.png

Posted

Is niste mincinosi :| Cand m-am mutat la casa noua mi-am cumparat un stick de interner digi net mobil  21,6  Mbqs 3G ,s-au laudat ca merge foarte fain si repede...

A trecut 1 saptamana dupa cumpararea stick-ului pana atunci mergea foarte bine dupa trebuia sa stau 5 minute pentru incarcarea unei pagini.

1,2 viteza de upload este mai mare decat cea de download si atunci merge foarte fain,apoi 1,2 saptamani viteza de download e mai mare si atunci viteza upload este mai mica si foarte.foarte greu merge!

Imi poate recomanda cineva alt serviciu de internet prin stick usb? PS: Am vazut ca se lanseaza Digi Net Mobil 4G,cand se lanseaza sau daca s-a lansat deja il foloseste cineva si este multumit de el?

Poate nu ai inteles bine contractul. Ai viteza mare pentru un anumit volum de trafic (eu de exemplu am viteza mare pentru primii 5GB din fiecare luna), dupa care merge incet. 

Si eu am folosit stickul o periada lunga de timp, cateva ore pe zi. Si nu am avut probleme cu ei.

Adevarat e ca nu toti oamenii sunt tehnici, si nu stiu ce inseamna limita de trafic, si nu se obosesc sa o zica. Altii pentru a face vanzari, evita sa zica. Dar te asigur ca in contract e specificat.

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.