Jump to content

Recommended Posts

Posted

Trebuie sa ai webhost bun care are protectie foarte buna!

Ai du-te ? Nu mai spune :))

Stii ce e chestia aia ? Iti intra unul care acces acp si are pica pe tine. De exemplu noi doi suntem fondatori, si tu ma enervezi. Iti intru in tema ta, globalTemplate, sterg tot globalTemplate, si iti pun index hacked dasta :)) Mare lucru ! 

Eu nu cred ca acum vroiai sa stii pentru binele tau, dar eu ti-am zis oricum ce si cum e cu treaba asta. Foarte usor, nu tine de protectie, tine de admini tai, care sa nu fie copchii prosti :) !

• Downvote 1

Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.

Posted

Ai du-te ? Nu mai spune :))

Stii ce e chestia aia ? Iti intra unul care acces acp si are pica pe tine. De exemplu noi doi suntem fondatori, si tu ma enervezi. Iti intru in tema ta, globalTemplate, sterg tot globalTemplate, si iti pun index hacked dasta :)) Mare lucru ! 

Eu nu cred ca acum vroiai sa stii pentru binele tau, dar eu ti-am zis oricum ce si cum e cu treaba asta. Foarte usor, nu tine de protectie, tine de admini tai, care sa nu fie copchii prosti :) !

Atunci e bine tot staful are +16 :)  + ala no avut alti fondatori o fost doar el

Posted

Atunci e bine tot staful are +16 :)  + ala no avut alti fondatori o fost doar el

Poate un admin, sau oricine alcineva care avea acces la tema. Pentru ca nu ii poate sterge tot ipb-ul fara ftp ... 

Posted

Totul e cum a zis si snow, ori iti sterge tot din ftp si iti pune index.html ori iti schimba global template, deci ai grija ce grade dai cu acces acp.

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

Posted

in primul rand, un webhost cu o protectie caritabila .

+ descarca asta: 

http://just4metin.ro/post41329.html

*scuzati reclama, trebuie sa-l ajut*

Alta prostie nu puteai sa zici ?

• 7 months later...
Posted

Ai nevoie doar de global template, nu de toata tema.

Si acces la ACP se poate obtine prin folosirea nulled-ului. Exista un script ( sa ii spun asa ) care daca stiti sa il folositi va ofera contul de administrator parca sau va da acces la baza de date ( una din ele ).

Posted
3 hours ago, BebeGFX said:

Ai nevoie doar de global template, nu de toata tema.

Si acces la ACP se poate obtine prin folosirea nulled-ului. Exista un script ( sa ii spun asa ) care daca stiti sa il folositi va ofera contul de administrator parca sau va da acces la baza de date ( una din ele ).

Sau ești prost și dai acces tuturor copchilașilor. (mai simplu)

• Downvote 2
Posted

Poate Tu GORKEM, Am Zis Clar Ca Eu Am Sters Global TEmplate. Dar Acum l Am Refacut manual in html dar am urmatoarea problema :

jos la activi users nu mi apare numele si nici guest,membri (nu zic de legenda) .

si nici legenda (am bagat group indicator, am bagat grupuriile in si degeaba. 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.