Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut tuturor 

As dori si eu modificarea unui banner_bg gasit tot pe aici in ideea sa il folosesc pe comunitatea mea

Este vorba despre acest banner_bg  la care as dori sa i se scoata logo-ul comunitatii sa ramana gol pe centru cum e fundalul (adica fara scris) deoarece eu pe comunitate doresc sa folosesc un logo ci nu banner-ul cu logo incorporat 

Deci nu am ce dimensiuni sa va ofer sau culori deoarece doresc sa fie lucrata aceea imagine 

Va multumesc pentru timpul acordat si sper sa ma ajutati 

Numai bine 

Edited by Daniel Stefanita

Posted

Salut tuturor 

As dori si eu modificarea unui banner_bg gasit tot pe aici in ideea sa il folosesc pe comunitatea mea

Este vorba despre acest banner_bg  la care as dori sa i se scoata logo-ul comunitatii sa ramana gol pe centru cum e fundalul (adica fara scris) deoarece eu pe comunitate doresc sa folosesc un logo ci nu banner-ul cu logo incorporat 

Deci nu am ce dimensiuni sa va ofer sau culori deoarece doresc sa fie lucrata aceea imagine 

Va multumesc pentru timpul acordat si sper sa ma ajutati 

Numai bine 

Poftim:

LW9f2kH.png

Nu lucrăm pe imagini deja editate !

Poti lucra acum.

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.