+heAdgN Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 Unicul grad privilegiat din comunitate va este prezentat sub numele de Premium. Acest grad Premium, vine in urma fuziunii privilegiilor si gradelor HallOfFame & Veterans. Astfel toti beneficiarii acestui cont Premium vor avea parte de privilegii care sunt non restrictionate fata de restul grupurilor ce apartin acestei platforme. Beneficiile contului Premium:Platforma forum- Personalizarea contului pe forum- Poza cover- Actualizare status (cu sincronizare facebook)- Iconita forum (grad premium)- Amplificare continut semnatura- Posibilitatea de schimbare a semnaturii- Timp asteptare la descarcare 0 (instant)- Posibilitate de editare a propriului post pana la 7 zile- Inchiderea/deschiderea propriului post pe o perioada nedeterminata (foarte bun pentru actualizarea listelor, market etc.)- Permiterea atasarii fisierelor in mesajele private- Stocare mesaje pana la 500- Angajare in conversatie a 15 membrii.- Notificari nelimitate- Timp modul cautare 5 secunde- Posibilitatea stergeri propriului post- Schimbarea display name 1 la 7 zile- Schimbarea Member Title fara restrictie, la discretie, cu tot cu culori.- Customizarea titlului unui topic - Intermediere in cazul tranzactiilor de la magazin jocuri/steam trades- Grad luat mai usor pe serverele comunitatii Romania Platforma Teamspeak 3- Posibilitatea de a intra pe canale fara solicitarea parolei (poate fi blocat de un operator al acelui canal)- Alegerea unei iconite personalizate (5 iconite disponibile)- Canal Teamspeak 3 pe perioada contului Premium- Canalul va fi de tip xaxa (invizibil) pentru restul utilizatorilor- Canalul va face parte din categoria canalelor Premium- Pe canal beneficiezi de iconita personalizata dorita (din cele 5 disponibile)- Posbilitatea de utilizare chat nelimitat (in mod normal este limitat la 6-7 mesaje/15 minute) Tarife, perioada si modalitati de plata Primesti Bronze Premium Award- 5 euro (SMS sau PayPal) sau 20 de lei (transfer bancar) pe o perioada de 3 luni Primesti Silver Premium Award- 10 euro (SMS sau PayPal) sau 40 de lei (transfer bancar) pe o perioada de 6 luni - CEL MAI AVANTAJOS PACHET - Primesti Gold Premium Award- 20 euro (SMS sau PayPal) sau 60 de lei (transfer bancar) pe o perioada de 1 an - CEL MAI AVANTAJOS PACHET - Modalitati de plata: (INSISTAM SA NU UITATI A NE LASA LINK CATRE CONTUL DE PE FORUM ATUNCI CAND DONATI)- SMS la adresa - Euro (valuta) PayPal la adresa - Lei prin transfer bancar sucursala Banca Transilvania [Detalii in PM] In atentia donatorului- Donatia nu este obligatorie si nu va fi solicitata de administratie in schimbul unor prestari servicii- Gazduirea serverelor de joc nu au nici o legatura/tangenta cu donatia, sunt doua categorii diferite de servicii- Contul premium va beneficia direct de viitoarele privilegii adaugate in comunitate- Atentie la conturile colectoare, suntem raspunzatori doar pentru adresele oficiale sus mentionate (nu acceptati alte oferte de la persoane cu Nick similar celor din administratia comunitatii)- Donatiile se vor indreptate toate spre o mai buna calitate a serviciilor aditionale oferite de comunitatea - Pentru informatii suplimentare solicitati departamentul de vanzari a comunitatii- Contul Premium desi este privilegiat ca actiuni de utilizare NU face abstract de regulamentul comunitatii Pentru suport Premium, va rugam accesati departamentul de vanzari: Cum as putea adauga aces hook la mine pe forum? Sa contina tot ce are el mai sus!Scuzati daca este reclama
+SnowHD Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 Unde ai vazut asta ? Nu cred ca este hook. Da-mi link ! Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Sebastian C. Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 Unde ai vazut asta ? Nu cred ca este hook. Da-mi link !Greu e să-ți dai seama că e indungi este aplicația de medal awards + vip members.
+SnowHD Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 Acum am vazut Am citit si ma gandeam prima oara ca e ceva ce are legatura cu rules !Greu e să-ți dai seama că e indungi este aplicația de medal awards + vip members. Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
+SnowHD Posted September 24, 2015 Report Posted September 24, 2015 da ti-a zis sebastian ... medal awards + vip member Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Sebastian C. Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 http://invision-virus.com/forum/index.php/files/file/504-sos34-vip-members/http://invision-virus.com/forum/index.php/files/file/98-hq-award-v3022-full/ Deci ma ajuta cineva?
+heAdgN Posted October 4, 2015 Author Report Posted October 4, 2015 Sa ma ajute cu instalare si etc..
+Lucian50 Posted October 4, 2015 Report Posted October 4, 2015 Sa ma ajute cu instalare si etc..Nu știi să uploadezi 2 foldere și apoi să dai click pe install?
+Lucian50 Posted October 4, 2015 Report Posted October 4, 2015 Configurarea lor Alea-s și mai ușor de făcut. Vezi că ți-am dat BUZZ pe Y!M .
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now