Jump to content

Recommended Posts

Posted

BitDefender tocmai a lansat suita antivirus pentru 2016, iar in descrierea produsului am citit despre faptul ca "ransomware este o amenintare de domeniul trecutului pentru utilizatori." Este prima oara cand aud de acest termen si sunt curios sa stiu ce inseamna. Da, stiu ca puteam sa caut pe Google dar mi s-a parut ok o discutie si aici pe forum, in acest sens.

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

E si asa, dar sunt si unele mai periculoase. Nu mai stiu numele, da era unu foarte fain care iti cripta toate fisierele (si le cripta bine, nu le puteai decripta fara sa ai cheia buna) si apoi iti zicea ca daca trimiti o anumita suma de bani (deobicei bitcoin ca e mai sigur pt ei) in 2-3 zile, iti vor trimite cheia. Si chiar o trimiteau :))

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Asa cum a scris Dan mai sus, ransomware (ransom = rascumparare) este un virus prin intermediul caruia se incearca obtinerea de bani de la utilizatori, prin blocarea activitatii pe care acestia o desfasoara la PC, si/sau prin criptarea diverselor fisiere (documente, poze, muzica, etc.) din calculatorul victimei, pentru deblocarea lor cerandu-se diferite sume de bani.

Un articol bun pe aceasta tema este cel de aici: https://www.cert-ro.eu/articol.php?idarticol=647

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.